.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

лубрикантчета

Ако може да препоръчате някакво лубрикантче за анален секс. По възможност от тези на Durex, чел съм че тия обезболяващите не са полезни и т.н.
    И ако може да кажете има ли някаква опасност без презерватив. С приятелакта ми сме от 2 години и сме си верни

Ъъъ не бъди толкова сигурен в тая вярност А и да ти кажа проблема е че и да сте си верни пак може да има фалове...първо прочети после еби...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Тези на дурекс не се препоръчват за анална употреба... поне така пише.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    София
    тъмно синия на Durex става за тази дейност, но ако наистина искаш да ви е гот и на двамата дайте малко повече пари и си купете лубрикант специално за анален секс (с обезболяване)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Аз използвам на Спортекс.
    пробвала ли си синия на дурекс ?? много ми е интересно с кой от двата е по-добре, лично аз не съм ползвал този на спортекс (а и да бях, по-добре е мацка да каже кой е по- добрия), но бях чул доста лоши работи за него?

Град
    София
    ясно... мерси все пак

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    тъмно синия на Durex става за тази дейност, но ако наистина искаш да ви е гот и на двамата дайте малко повече пари и си купете лубрикант специално за анален секс (с обезболяване)
    Аз точно за тези с обезболяването четох че вредят. А и не ни трябва обезболяващ, само малко смазка

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nikolaipka
    Аз точно за тези с обезболяването четох че вредят. А и не ни трябва обезболяващ, само малко смазка
    как точно вредят? какви са им страничните ефекти? аз знам, че точно тях препоръчват сексолози.

иначе ако ви трябва само смазка, може да пробвате с J&J baby oil аз с това чудо на нашето време почнах да практикувам анален секс преди доста време с тогавашната ми приятелка и се получаваше доста добре

Супер фен Аватара на galu6a
    не съм използвала никога лубрикант ,но и не практикувам аналния секс
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

http://www.freesamplesdirect.com/blo...-lubricant.jpg

предполагам, че ще ти свърши работа

ако ти трябва само "смазка" си действай с най- изпитаното.. добрия стар ВАЗЕЛИН :р аа този на дурекс е добър.

давай с плюнка е най-яко

Град
    sofiq
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

как точно вредят? какви са им страничните ефекти? аз знам, че точно тях препоръчват сексолози.

иначе ако ви трябва само смазка, може да пробвате с J&J baby oil аз с това чудо на нашето време почнах да практикувам анален секс преди доста време с тогавашната ми приятелка и се получаваше доста добре
    уааау наистина ли става с бебешко олио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си