.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

отслабване

Хора знам че има много подобни теми за диети и тн но искам да питам според Вас дали ако ям само ябълки и понякога грейпфрути ще ми помогне да отслабна На мен ми трябва около 6-7 кг. И колко време горе долу ще отслабна ????
    Обичаш ме??? Хахаха - каква шега!!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    по - скоро с зеленчуци ще стане... плодовете имат мн глюкоза , обаче са и мн полезни ... бе нз тия диети,само на плодове за мен са неудачни...пък и киселиността ще ти съсипе стомаха!

probvaii kato pie6 mnogo te4nosti,kato qde6 primerno salata iii plodove i to nai dobre greifurd ili kivi
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Супер фен Аватара на galu6a
    ами да ще отсрабенеш ако си само на тва а за колко време нз зависи от организма ,но мисла ,че около 1-2 месеца трябва да ги свалиш ,но не забравяй и спорта
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ti,4e 6te otslabne6 6te otslabne6,ama tiq drasti4ni dieti samo vredqt i posle se vra6tat rano ili kasno kilogramite,4e i dvoino.spri hlqba i testenite izdeliq i ograni4i sladkoto po bavno 6te stane,no mn po sigurno,i kakto kazaha sportuvai

ms za suvetite

Град
    Wonderland
    Ще отслабнеш,но ще си прецакаш тялото:кожа,стомах,след това ще си върнеш килограмите доста бързо,може и двойно,тъй като тази диета е временно решение на проблема с килограмите.Трябва ти балансиран начин на хранене,който да има продължителност,а не само краткотраен резултат.
    Ако си с доста наднормено тегло 6-7кг няма да са проблем,но ако си си внушила,че толкова трябва да сваиш,а фактически нямаш такава необходимост,става кофти.

Не започвай диета само с плодове и зеленчуци! По добре яж по-малко хляб и сладко ходи на фитнес тичай и ще отслабнеш бавно но сигурно..и е по малка вероятността да има йо-йо ефект.
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

ще отслабнеш 100%,а за колко време - зависи от организма ти

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ще отслабнеш,но ще си прецакаш тялото:кожа,стомах,след това ще си върнеш килограмите доста бързо,може и двойно,тъй като тази диета е временно решение на проблема с килограмите.Трябва ти балансиран начин на хранене,който да има продължителност,а не само краткотраен резултат.
    Ако си с доста наднормено тегло 6-7кг няма да са проблем,но ако си си внушила,че толкова трябва да сваиш,а фактически нямаш такава необходимост,става кофти.
    +1
    по-добре е да се консултираш с диетолог,който ще ти изготви подходящ режим за твоята възраст,височина ,активност и тн.Така ще свалиш и няма да си прецакаш здравето ,което е най-важното все пак нали?

Моя позната.. беше на диета, която се състоеше от това да яде по 2кг. ябълки на ден.. и имаше ефект.. и то доста бърз С упражнения... и много движения се предпази от йо-йо ефекта..

Според мен обаче е по-добре .. просто да намалиш сладкото, безалкохолното и повечко упражнения. Постави си и час например 18:00 и след него не се храни.. има ефект

УСПЕХ

Град
    Wonderland
    Ябълките са полезни,но не са много препоръчителни за диета,защото още повече засилваг глада,а може и да се получат киселини,защото кората на ябълката ще дразни стомаха.
    За диета е добре да ядеш салата или спанак,аз намблягам адски много на спаначена супа,спанак с ориз,копривена супа и не чувствам глад.

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Не започвай диета само с плодове и зеленчуци! По добре яж по-малко хляб и сладко ходи на фитнес тичай и ще отслабнеш бавно но сигурно..и е по малка вероятността да има йо-йо ефект.
    Ъ?!

не знам за ябълки и грейпфурти, но четах реклема на някъкви таблетки с който отслабвали в Сащ.И аз искам да сваля само няколко килограма, но не съм сигурна дали се предлагат тук.Hollywod diet се казват.Да сте чули нещо?

ми четох в нета че се е продавал онлайн само в САЩ и КАНАДА

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от jelina
    не знам за ябълки и грейпфурти, но четах реклема на някъкви таблетки с който отслабвали в Сащ.И аз искам да сваля само няколко килограма, но не съм сигурна дали се предлагат тук.Hollywod diet се казват.Да сте чули нещо?
    Продават се и тук. Четох във вестник "Уикенд"

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Цитирай Първоначално написано от jelina
    Продават се и тук. Четох във вестник "Уикенд"

Ам знаеш ли колко струват и как могат да се поръчат?

първо да се извиня на авторката, че използвам нейната тема, но за да не пускам нова тъй като станаха много теми за отслабване вече, въпросът ми е притеснително ли е, че месец и половина не ям нищо тестено, сладко и всякакви вредни неща, сутрин пия чай, на обед малко кисело мляко с мюсли, тъй като сутрин не мога да ям, защото не ми се яде и вечер една филия пълнозърнест хляб с нещо за вечеря, което ми е наготвила майка ми, но не ям пържено, мазно, маргарини и всякакви такива неща, през деня ям кивита ябълки и банани, нп не отслабвам, няма никаква разлика от преди, не съм се теглила, защото не ми е важно колко тежа а как изглеждам и дали се харесвам, все пак вероятно преди да започна този режим съм била 52 килограма висока съм 165см, а резултати няма! и започвам да си мисля, какви ли не глупости дали не съм болна от нещо и какво ли още не, кажете вие за колко време сте отслабвали и има ли някой който също като мен се ограничава доста, а няма ефект
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    пфф организма си има нужда от всичко. ако искаш да отслабнеш яж каквото поискаш , но по малко и през определен период на време. и дъвчи мн храната. Примерно сутрин ставаш в 8 да кажем . Ядеш в 9 1 филиика, в 11 една ябълка. в 13:00 едно кисело мляко.. във 15:00 ти се е дояло нещо сладко .. взимаш 1 сладолед или шоколад в 18:00 хапваш едно паниче тараторче и към 20:00 часа вечеряш. А през времето в което не се храниш излез , покарай колело, потичай в парка, поиграй баскет. И ето ти ги над 5 кг слвалени без мъки
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

точно това си мисля, да ям по-малко но много често, но не и шоколад продължавам здравословно

Град
    Варна
    colymoly Организмът сам решава точно колко килограми са му излишни и са му нужни да свали.
    Envoi moi ! ;]

само не ми казвайте, че и даже ако стана анорексичка пак ще тежа толкова защото наистина имам нужда да отслабна, не е прищявка

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    само не ми казвайте, че и даже ако стана анорексичка пак ще тежа толкова защото наистина имам нужда да отслабна, не е прищявка
    Както и в една друга тема, съвсем сериозно ти препоръчвам да си сметнеш енергийния разход и колко калории приемаш на ден - така ще разбереш дали изразходваш повече енергия, отколкото приемаш или не.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Според мен 90 дневната диета е твоето решение.

Град
    Хасково

Re: отслабване

Цитирай Първоначално написано от anetapz15
    Хора знам че има много подобни теми за диети и тн но искам да питам според Вас дали ако ям само ябълки и понякога грейпфрути ще ми помогне да отслабна На мен ми трябва около 6-7 кг. И колко време горе долу ще отслабна ????
    Според мен ще отслабнеш и ще си навлечеш някоя болест с новото тегло... Не си съсипвай здравето... Пробваи с 90 дневната. Ядеш си нужните неща и сваляш. А ако комбинираш и със спорт, още по- добре. Сега времето се стопля и нищо няма да ти коства да отделиш по 1 час на ден да побягаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си