- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване
абе и аз да не правя нова тема, бих искала да попитам дали ще има някакъв ефект, ако след 6 следобед не ям нищо? В смисъл към 5 хапвам салата и нещо дребно и това ми е 'вечерята'. През деня най-много допускам филия хляб, отбягвам всякакви мазни и тестени неща, както и сладко(: та какво мислите дали ще има ефект?А, да, всеки ден ходя да тичам и си правя упрежнения за цялото тяло... и искам да сваля 2-3 кг, ако има някакво значение.
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
А действа ли?Първоначално написано от taNcheto93
![]()
^^ нека някой, който е пробвал да каже, че ми е любопитно... ще видя календара и аз да я пробвам де(:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
вече не знам коя диета ими ефект и коя няма.и сега с тези курабии и козунаци се отпуснах малко.всичко отиде по дяволите.
вече не слушам какво говорят, че плодовете били за диета, това е пълна глупост два месеца ядох плодове като се ограничавах от всякакви вредни неща(спрях ги) и не можах да отслабна( и спортувах) а сега като спрях ябълките от 1 месец има разлика, от личен опит не правете тези грешка и освен това колкто повече ябълки ядеш толкова повече си гладнапросто сладкото си е сладко, съдържат глюкоза, а за зеленчуци съм с две ръце
краставици, домати, зелена салата и много зеле в промишлени количества яж, също така карфиол, той е доста ниско калоричен само 34 калории на 100 грама и другата грешка която осъзнах е, че и натуралните сокове също са калорични, въпреки, че е течност се оказва, че 250 мл съдържа повече калории от едно мое ядене
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
^^^ и все пак по добре ябълки (плодове изцяло) отколкото вафли![]()
![]()
![]()
аз не намирам разлика, една и съща бях когато ядах вафли и после когато ядях ябълки, изгризват ми сотмаха и за капак излиза, че не са подоходящи за диета![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]