.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    sofiq

Какво да правя ;(( ?

Всичко с това момче започна като той ми писа по skype,почнахме да си пишем видяхме се 2 пъти след като аз ходих в неговия квартал,за да видя най-добрата си приятелка.По skype винаги ми пращаше целувки прегръдки и тн,говореше ми доста мило..докато един ден отидох на един купон със същото момиче което ни запозна..там той не показа някакви чувства..излезнахме само двамата на двора кадето решихме,че трябва да спиме..от там се качихме на 2-рия етаж и станалото станало..но сега той нито ми пише на другия ден не ми говореше започна да ме отбягва..аз знаех,че няма да стане нищо повече,но неискам да го загубя като приятел..Какво да правя..
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Съжалавам , че ти го казвам , но на човека му е било за едното ебане .. Значи щом не съжаляваш , че си спала с него значи няма проблем .. Кажи му , че искаш да си останете приятели .. С 2 момчета , които съм спала е било е така за забавление (смисъл без обвързване) и сега сме си супер приятели .. Смисъл не ни пречи това , че сме се наебали 1 2 пъти .. Даже сме си по-близки .. Пробвай .. Пък , ако той е някой селяк по-добре го остави ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    sofiq
    да знам,че му е било за едното е***е...но нз той дали иска да останем приятели като не иска да ми каже дори копче
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Идиот е този значи ! .. Просто спри да му пишеш и си го подминавай като пътен знак .. Не си заслужава да се нервиш са него !

Град
    sofiq
    Да няма смисъл,всички това ми казват,но е супер момчето,смисъл такъв,че никога нищо няма да ти каже с което да те нарани..не се държи гадно и не искам да изпусна този шанс да съм поне приятелка с нег..но както и да е де аз така или иначе вече не се занимавам с него,ако си осъзнае грешката просто вече ще е прекалено късно !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shnolka
    Да няма смисъл,всички това ми казват,но е супер момчето,смисъл такъв,че никога нищо няма да ти каже с което да те нарани..не се държи гадно и не искам да изпусна този шанс да съм поне приятелка с нег..но както и да е де аз така или иначе вече не се занимавам с него,ако си осъзнае грешката просто вече ще е прекалено късно !!!
    Е как да не се държи гадно?!
    Нае** те е и после се прави че нищо не е било и че не се познавате това добро държание ли е според теб?!?!
    И недей да ми казваш че не ти пука че сте правили секс защото е точно обратното
    Просто забрави го тоя човек че съществува само неприятности ще ти докара

Абе как вика една приятелка "Куро подмишка и чапардашката " ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Абе как вика една приятелка "Куро подмишка и чапардашката " ..
    Леле...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Съжалавам , че ти го казвам , но на човека му е било за едното е**не .. Значи щом не съжаляваш , че си спала с него значи няма проблем .. Кажи му , че искаш да си останете приятели .. С 2 момчета , които съм спала е било е така за забавление (смисъл без обвързване) и сега сме си супер приятели .. Смисъл не ни пречи това , че сме се наебали 1 2 пъти .. Даже сме си по-близки .. Пробвай .. Пък , ако той е някой селяк по-добре го остави ;]]
    или пък може да си се праскате докато не си хванете гаджета ... в това няма нищо лошо

Re: Какво да правя ;(( ?

Дръж се с него по същият начин , по който той се държи с теб !

Re: Какво да правя ;(( ?

еми след като вече те е минал така да се каже вече не си му интересна.. изобщо не му показвай че ти пука

Град
    София
    Приятелството на жена с мъж (или обратното) е до леглото. След това отношението се променя, всичко се променя. Имам тъжен опит в тези отношения, повярвай, по-добре го остави на мира.

маце,няма как да кажеш,че е супер момчето щом се държи с теб по този начин.лично мнение-остави го и не се занимавай с е***чи като него

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами другите маи маи са прави .. но .. все пак и на 2 мата ви е било хубаво ... приеми го така .. а това с милите думички е нормално ... заради едното е*ане .. хората какво ли не правят .. но дали наистина е такъв .?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

А да си се замислила, че може би не иска да има общо с момиче, което е готово да му се пусне веднага? За единия секс може, но да не иска нещо повече от това?
    А да си се замисляла, че може и да не е впечатлен?
    А мъж ми прочете току-що темата и по негово мнение си най-тъпия човек на света след теб самата. Той е меко казано възмУтен и шокиран от липсата на нещо в главата ти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

opiai da pogovorite puk kato ne6te ne se zanimavai pone 6te zn 4e si probvala

Град
    sofiq
    ами наистина много ви благодаря на сички..ам относно едно мнение имам нещо в главата,но със сигурност това не са мухи.. иначе мерси пак на всичкии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си