- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakco бельо носите ?
боксери
Внимавай какво си пожелаваш, че често ми се случваПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Come out, come out wherever you are...
Значи да се причислявам в графа щастливецПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Че ти така като те гледам не си много нещастен![]()
По темата, предпочитам и комплектите от секси бельо... разбира се стига да не забравя![]()
![]()
![]()
И защо реши такаПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
Ми така си мисля, що ? Греша ли ? Ако греша ще ти се извиня сериозно...Първоначално написано от ubuntureload
Ами определено грешиш ... може да изглежда че всичко около мен е розово ама въобще не е така ....Първоначално написано от JenataNaShefa
Жена с 2 гърла и 4 деца всеки ден ме чакат с утворени устенца а аз всеки ден се прибирам викам на жената ти си лесна ти ще ми ядеш нали kyрa, а я ми кажи ти децата кво ще ядат ....
чисто
ами от тия секси комплектчета дето са от прашки и сутиенче :P иии предимно черно и лилаво напоследък :P
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
боксерки,полу боксерки,имам и некви бикини
черно и червено предимно,имам и сини,лилави,зелени,бели,жъл ти,розови и бенбени..
прашки не нося,нечистоплътни и гнусни са ми.
само черно и червено
обичам боксерките със закачливи надписи по тях :P направо съм вманиачена по тях![]()
![]()
Искаш да кажеш че редовно ходиш без бельо,така ли?Първоначално написано от JenataNaShefa
Дори и така да е какво лошо има ? Жена ми е палавницаПървоначално написано от hristi
![]()
![]()
нося само прашки...за материя нямам предпочитания...може даже и дантела да е..стига да е удобно![]()
харесват ми ако са с нежни (най вече розовички) панделки от двете страни..
сутиените по принцип са ми комплект с прашките...
като цветове предпочитам тъмно розово...светлосиньо...иии червено..понякога бяло
само при бельото ми харесват такива лигави историйки с панделки и други розови глупости
иначе при облеклото нещата са съвсееем други
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
винаги най-доброта Patricia Fieldwalker,Victoria's Secret,Za-Za,SkandaL,винаги материята е най-нежната..![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Гащи !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Не харесвам прашки,не ми е удобно,а и според мен една жена е много по - секси в боксерки/бикини!Иии по тази логика => нося предимно боксерки,каквото харесам това купувам,нямам претенции от към марка,а относно цветовете - свежи - розови,жълти,зелени,сини и т.н.
но в никакъв случай черни
![]()
Поредния голфаджия....Първоначално написано от golf_5_r32
...не знам що ама ви мразя много....
По темата:прашки,боксерки....вс якакви цветове ....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първото което е хич не ми пука за твоето мнение второто е че просто ника ми е такъв иначе съм си фен на опелПървоначално написано от A_Loving_Girl
айма ко да ти се обеснчвам (малко спам
)
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Нося прашки или боксерски. И сутиени хах съответно.
Последно време си купувам бельото само "Христи" - страшно доволна съм от тази марка
За цветове ... черно и червено предимно. Също имам златисти комплекти, зелени, розови, сини, зелени и бели (макар че белите са ми страпно грозни). Като материи предимно дантела преобладава![]()