- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakco бельо носите ?
Боксерки,слипове![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ми то опел голф се изгъзица ....Първоначално написано от golf_5_r32
Добре че е опел, щото иначе голф щеше да е най скапаната кола ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
да ми се махаш с тея твойте смешни таратайки ама ко са нервя това е друга тема ако искаш направи друго малко да ти разяснч какво е кола и какво неПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Няма кво да ми разясняваш батенце ... след като наказах брутално хлопел астра 2.0 16V 150+ коня била и я оставих като точка на старта по добре не ми се обяснявай ... хлопелите бягат по принуда щото ги гони ръждата ... алфите бягат щото просто си го могат !!!!Първоначално написано от golf_5_r32
прашки и боксерки ..прашките предпочитам да са едноцветни , харесват ми и спортните прашки мн са удобни . За боксерките обичам да са цветни може и с някви картинкикато материя обичам дантела и еластични
![]()
![]()
Извинявай ама т'ва с ръждата е преувеличаване...повечето ми познати карат опели и още никой няма ръжда...Първоначално написано от ubuntureload
А колкото до golf_5_r32..... не можа ли да измислиш нещо по умно за nick...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аз нося винаги боксерки независимо каква марка са и каква материя са важното е да ми са удобни имам Армани и всякакви други .. Предпочитам да са тъмен цвят защото по принцип не обичам светлите цветове и за дрехи и за всичко![]()
хора мислите ли ,че тук е мястото да коментирате някви колиПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
пишете си на лично а не да пълните с глупости темата
![]()
![]()
![]()
![]()
ника ми е доста стар и не ми се занимава да го сменя,Първоначално написано от A_Loving_Girl
а за онова момче със смешните коли може като взема това лято монцата да ги дръпнем малко инфо 3.0 6 цилиндъра задно
оставям те да размишляваш и при това не каза колко опелчета са те минали а казваш сам,о че си минал едно
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Нося боксерки с надпис отзад "НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ЗВЯРА "
По-принцип нося боксерки и чат пат прашки.Имам много чишта боксери и няколко бикини на "Kenvelo" това ми е любимата марка за бельо.Имам и прашки на Vicotria Secret.Любимият ми цвят е зелен,но бельто ми е предимно черно,червено,бяло или синьо.
![]()
обикновено нося паму4ни цветни боксерки и някой як сутиен(то мойте сутиени вси4ките са яки де) но когато искам да съм по секси(когато излизам с гаджето например) си слагам дантелено белио :P
I can't stop myself from loving you <3
Айде кво направи премери ли органа ... чакам резултат....Първоначално написано от cinderella_gugutka
Боксерки най - вече.