- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tя е 5 клас, а той на 17 год
Как какво да и кажеш..кажи и истината!![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
приятелката ти е мн тъпа... дано и ти да не си такава като стош безучастно и да гледаш тоя как я мотае...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
отиваш при нея и провеждате един много сериозен разговор.11 годишно момиче няма абсолютно никаква работа със 17 годишен батко.видиш ли,че се увлича по него я спирай веднага.в противен случай не се знае какво може да й се случи и колко наранена ще е след всичко това.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Мисля, че е очевидно какво иска. Момичето е доста наивно. Не се опитвай да й наливаш акъл в главата. Няма смисъл. Гледай своя живот.![]()
нищо ново...
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Веднага ти казвам...!! Този иска само едно нещо,което повечето искат!!
При положение,че приятелката ти е 5 клас,най-добре е да страни от този..но живота си е неин!![]()
![]()
I Love You!
Ми като за начало приятелката ти е ПРЕКАЛЕНО малко за него ,,
Той е на 17 и е нормално да го иска тфа .. И кфо като се целувал
с момиче?Ми тфа е нормално,скъпа
За него връзка не е
да се хванете за ръчичка и "миличко,обичам те" ... Приятелката
ти е не е готова за така връзка и още е малка за него / освен , ако не иска
да се на*бе в 5ти клас/ .. Абе да го оставя щото той си играе с нея..
Много добре знае,че му се връзва .. Тфа с "мило,ти си специална" е вече
изтъркано и се хващат само такиваЗа тфа че и кажи да порасне
малко,пък тогава да ми ходи по батковци![]()
П.П : Абе хора,представяте ли си какви са им общите теми?!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
kaji na mom4eto da q ostavi namira,4e e prekaleno malka za nego i t.n.,a neq q druj po-dale4e ot nego,kusmet![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от hrisetooo_
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
why everyone are so fucking stupid...
-- -- --
Приятелката ти е пракалено малка, наивна и има много по различно мислене от това момче! На 17 той естествено , че иска само секс от нея! На него не му трябват сериозни взаимоотношеия с една 11-12 годишна, която не знае боли ли я .. сърби ли я!![]()
why dont you talk on Bulgarian when you cant talk on english????Първоначално написано от Sebastianek
Определено такава връзка не я виждам като възможна...особено ако тоя е курвар...омг,пред тая разлика ние с приятеля ми сме на една възраст бе...![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първо защо взимаш отнощение между техните неща... тя питала ли те е?! А иначе по въпроса ти ами щом е к*рвар по добре и кажи да не се захласва по него за да не я нарани... ако иска да са само приятели и до там... ако не те послуша ти няма какво да направиш по въпроса нека сама се убеди в думите ти...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изчетох всичко и да ви кажа честно
1.Аз съм на 14 и да тя ме попита какво да прави.
2.Общите им теми/за които се чудите/,всъщност е само една-и двамате са последователи на емо-стила.Точно за това се притеснявам,понеже едно от правилата им е,,Чукай я и я зарязвай``+тва тя е мн объркана.
Незнае дали да продължи да се вижда с него.Показа ми един негов СМС,Цитирам,,...ти си различна,ще зарежа всеки заради теб,ще скоча в морето с камък на врата,ще се самоубия ако те нямам...``Не продължавам по-нататък по простата причина,че става вулгарно.Явно е,че и тя почва да се съмнява,но все още иска да бъдат приятели... Луда лапешка работа...![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Не разбирам,какво вижда един 17-годишен във една 11-годшна??
Лелееее.. това си е чиста педофилищина! Нищо, че е на 17 - момичето на 11. За Бога, та това е ДЕТЕ!!! Махай тоя от детето!
Тва кат некъв виц... 17-годишен с 11-годишна? wtf?
nicolepcd
4oveka si pada po par4e meso ;D niceПървоначално написано от Vesk0u
![]()
Това въобще не е смешно...Първоначално написано от Enough