.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на dimi93

Програма която чете на български!!! СПЕШНО

Здравейте! Преди години бях попаднал на програма която чете и възпроизвежда сас добър български акцент това което напиешеш. Беше нещо поизведено за слепите и беше много добро и безплатно. МОЛЯ ВИ някой знае ли как се лазва тази програма? Много спешно ми трябва.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Да не би да те ядосват съседите? Аз пусках една такава програмка да чете Старият Завет в полунощ и заминавах на кафе. След двуседмична терапия съседите вече левитираха, а от съседните блокове започнаха да се разхождат с библии в ръце, цитирайки пасажи. От по-отдалечените краища на квартала имаше хора които твърдяха че Иисус им говорел през нощта Уплаших се и спрях да правя така...

Иначе програмата която търсиш май е "SpeechLab 2.0", потърси я из data.bg
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Да не би да те ядосват съседите? Аз пусках една такава програмка да чете Старият Завет в полунощ и заминавах на кафе. След двуседмична терапия съседите вече левитираха, а от съседните блокове започнаха да се разхождат с библии в ръце, цитирайки пасажи. От по-отдалечените краища на квартала имаше хора които твърдяха че Иисус им говорел през нощта Уплаших се и спрях да правя така...

Иначе програмата която търсиш май е "SpeechLab 2.0", потърси я из data.bg
    благодаря ти ужасно ама страшно много злато си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си