- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kрая на мъките,но с голяма цена
"Хубавите ябълки прасетата ги ядат..."
А ти защо не го напи и след това не му намуши един голям вибратор отзад та да не знае откъде му е дошло?
Такива простаци най-много ги мразя.. когато мъж/момче удари жена/момиче, то тогава той не е мъж/момче... тва е най-тъпата постъпка, която може да бъде направена... Просто го забрави.. пълен игнор.. ако трябва някой да го ступа та да се осъзнае малко..
Е такива трябва да бъдат осъждани на безебие...![]()
Успокой се и го забрави и повече ней да му мислиш.. недей да чоплиш с нокти в раната и да я разкървяваш повече и повече.. Ще намериш момче, което да бъде пълната му противоположност..!
Успех и не се предавай!
а бе ей.. вземи се стегни малко.. вземи и повярвай малко.. всичко става ако имаш вяра и не се отказваш... рано или късно всеки си намира майстора, който е къдърен да оправи проблема!..Първоначално написано от nVm
Недей да се депресираш, защото всичката тази депресия ти влияе много, ама много зле.. както видях в 1вия ти пост всичките тези неща са от прекаленото притеснение за нещата..
Просто недей да му мислиш толкова.. намери си занимания които те отпускат и те карат да се чувстваш добре.. Просто не се предавай!![]()
Вече си намерих занимания,всичко,че даже и ученето си гледам!И той пак ме търси и си мисли,че още сме заедно,а не е така..как да вярвам като още се чувствам тормозенаПървоначално написано от myNameIsImmortal
исках нормален живот с човека,който обичам,но ... ;[[ и всеки ден ми става по зле..постоянно гледам как другите се прегръщат,целуват,а за мен няма никакви ласки
.....
Авторката - драсни ми ЛС, мисля че мога да ти помогна.
По темата нямам какво да кажа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хохоо, не си срещал такива мъже явно...Първоначално написано от Alabalaportokala
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нямам думи просто, много е неблагородно мъж да бие жена!
Уви, така е. Аз някъде го писах, ма пак ще цитирам Тристан Бернар, щото отговаря много точно на положението: „Любовта е като гъбите. Човек разбира дали е добра или лоша, когато вече е късно.“ Просто внимавай какви гъби ядеш.Първоначално написано от nVm
Мисли за хубавите моменти, които те чакат от тук напред и не се задълбавай в миналото. Хората се събират и разделят - не прави драми а продължи напред!
Радвай се , че си се отървала от всичко това на време . Постъпила си толкова правилно , че дори не можеш да си представиш . Забрави този човек и продължи напред , заличи го от живота си .Първоначално написано от nVm
Последната седмица една моя , нека я наречем , позната беше по такъв начин пребита от съпруга си , че и се наложи да влезе в болница , по спешност и беше изрязан далака и сега от около седмица , тя все още е в реанимация . И преди я беше удрял , но тя не правеше нищо , а сега виш до къде стигна ...
С такова момче до теб , както е било преди , кога може да си сигурна , че няма да стане и това с теб ? Не е нужно , от малка да изживяваш един кошмар .
Авторката е доста свястно момиче, лошо че е попаднала на такъв образ...
Нищо де, всичко е поправимо ако се хване навреме![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House