И така..писала съм 2 теми относно приятелят ми и това как все сме се карали или по скоро той с мен...Не го оставих,а през цялото време той ми казва как аз съм проблема в нашата връзка и че всичко развалям.Помня,когато всеки път търпях неговото ужасно държание и се надявах на някаква малка ласка,а в отговор получавах,че съм лоша и гадна,радвах се на най-малкото от него въпреки,че да...знаех,че това не ми е достатъчно,болка след болка...търпях и това,че като се ядосваше понякога ме бласкаше.Аз съм човек направил много за него,абе всичко което искаше от мен с изключение на едно,но не е нищо особено..Та аз ще си споделя просто тук,че някъде трябва все пак не мога да го държа в мен..Когато се видяхме миналата седмица (събота) дори аз не съм го питала дали да идвам и нищо такова,а той ми писа да отида искал да говори с мен и аз глупачката уважих негото желание!И тръгнах и след като знаеше,че съм тръгнала ми прати един мръсен смс хубаво ок не ми пречеше.Стигнах сама отидох до тях,без да ме чака.Когато бях вече в тях ме пита защо се държа така гадно с него ? Аз естествено казах незнам,защото никога не го е имало това от моя страна и се държа тогава г/д добре с мен целувки,прегрътки разни такива,после си легнахме да поспим малко,аз не бях спала цяла вечер от нерви,за които е причина той . И след това,каквото се слу4и се случи - до тук добре,после го попитах,защо в една игра е добавил някакво момиче без да се карам,нито с такъв тон човешки....Но за него явно не е било нормално казано и се ядоса и почна да вика,мина ми отгоре,хвана ми китките,стискаше ги,болеше ме,молех го да ме пусне,казваше ми,че трябвало да престана да му се карам.. и в този момент гледах така защото аз не съм му се карала и му го казах и той като го чу това,че аз не съм още повече се ядоса хвана ми лицето и го стисна и него все едно го беше смачкал,пак ме заболя...после поянах да плача все повече и повече и тогава той ме удари по бузата беше шамар,но изключително силно си беше и аз му казах как можа и той "абе някой път ще хвана и ще те набия сериозно ти казвам,ти само ми се караш" станах и си отидох..за мен тогава приключи всичко.Писа ми,но не се извини обвини ме мен,че аз сама съм си го направила и че за него не съм правила компромиси...Компромис прави ли се като те удари човека,който уж твърди и казва,че толкова те обича ? Даже си развалих и здравето заради него,беше ми се наложило преди 3 седмици да ходя на кардиолог и там малко проблеми със сърцето,нередовен съм почти никакъв и много честно сънувам гадни неща,с кръвното вече постоянно и се чудех дали е от нерви и постоянен рев ... Вече любовта прерастна в други чувства.. и накрая пак ме обвинява до последно,че аз съм го направила такъв,ами не не съм и за това му казах сбогом,но той не разбира това нещо. Исках да си кажа сега колко наранена се чувствам и обидена,поне да бях получила едно "извинявай",но няма значение вече... .. Незнам вече сърцето ми сърце ли е..Човек обича сляпо,после скъпо си плаща