.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от z1n4i7y
    Мъжете са такива-казваш им нещо съвсем нормално,пък те го приемат за ревност все едно си им вдигнала грандиозен скандал Мисла ,че прекалено дълго си го търпяла да ти прави мизерии.И само не мога да разбера как си е поволил да те удря... Забрави го и продължавай нататък
    Aми от 6 месеца се превърна в отвратителен човек,само аз останах същата,a За това как си е позволил да ме удари....незнам как ..
    You've got my head spinning

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    "Хубавите ябълки прасетата ги ядат..."

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    А ти защо не го напи и след това не му намуши един голям вибратор отзад та да не знае откъде му е дошло?
    Такива простаци най-много ги мразя.. когато мъж/момче удари жена/момиче, то тогава той не е мъж/момче... тва е най-тъпата постъпка, която може да бъде направена... Просто го забрави.. пълен игнор.. ако трябва някой да го ступа та да се осъзнае малко..
    Е такива трябва да бъдат осъждани на безебие...

Успокой се и го забрави и повече ней да му мислиш.. недей да чоплиш с нокти в раната и да я разкървяваш повече и повече.. Ще намериш момче, което да бъде пълната му противоположност..!

Успех и не се предавай!

Незнам дали ще намеря,незнам на кой да се доверя вече

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от nVm
    а бе ей.. вземи се стегни малко.. вземи и повярвай малко.. всичко става ако имаш вяра и не се отказваш... рано или късно всеки си намира майстора, който е къдърен да оправи проблема!..
    Недей да се депресираш, защото всичката тази депресия ти влияе много, ама много зле.. както видях в 1вия ти пост всичките тези неща са от прекаленото притеснение за нещата..
    Просто недей да му мислиш толкова.. намери си занимания които те отпускат и те карат да се чувстваш добре.. Просто не се предавай!

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    а бе ей.. вземи се стегни малко.. вземи и повярвай малко.. всичко става ако имаш вяра и не се отказваш... рано или късно всеки си намира майстора, който е къдърен да оправи проблема!..
    Недей да се депресираш, защото всичката тази депресия ти влияе много, ама много зле.. както видях в 1вия ти пост всичките тези неща са от прекаленото притеснение за нещата..
    Просто недей да му мислиш толкова.. намери си занимания които те отпускат и те карат да се чувстваш добре.. Просто не се предавай!
    Вече си намерих занимания,всичко,че даже и ученето си гледам!И той пак ме търси и си мисли,че още сме заедно,а не е така..как да вярвам като още се чувствам тормозена исках нормален живот с човека,който обичам,но ... ;[[ и всеки ден ми става по зле..постоянно гледам как другите се прегръщат,целуват,а за мен няма никакви ласки .....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторката - драсни ми ЛС, мисля че мога да ти помогна.

По темата нямам какво да кажа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Авторката. Преиграваш и доста ни спестяваш. Това го няма никъде. Ти да си мила и добра, а той груб и неблагодарен. И то без да си споменала някаква основателна причина затова. Струва ми се невероятно. За разлика от вас жените ние мъжете сме строго логични и никога не бихме правили такива неща без да има основателна причина и фактор затова. Не се изкарвай божа кравичка !
    Хохоо, не си срещал такива мъже явно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    isperih
    Нямам думи просто, много е неблагородно мъж да бие жена!

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Нямам думи просто, много е неблагородно мъж да бие жена!
    ........ в началото беше добричък,а сега виждам какъв е наистина..явно просто се е опитвал отначало да ме впечатли.....

Град
    София
    ........ в началото беше добричък,а сега виждам какъв е наистина..явно просто се е опитвал отначало да ме впечатли.....
    Уви, така е. Аз някъде го писах, ма пак ще цитирам Тристан Бернар, щото отговаря много точно на положението: „Любовта е като гъбите. Човек разбира дали е добра или лоша, когато вече е късно.“ Просто внимавай какви гъби ядеш.

Мисли за хубавите моменти, които те чакат от тук напред и не се задълбавай в миналото. Хората се събират и разделят - не прави драми а продължи напред!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Kрая на мъките,но с голяма цена

И така..писала съм 2 теми относно приятелят ми и това как все сме се карали или по скоро той с мен...Не го оставих,а през цялото време той ми казва как аз съм проблема в нашата връзка и че всичко развалям.Помня,когато всеки път търпях неговото ужасно държание и се надявах на някаква малка ласка,а в отговор получавах,че съм лоша и гадна,радвах се на най-малкото от него въпреки,че да...знаех,че това не ми е достатъчно,болка след болка...търпях и това,че като се ядосваше понякога ме бласкаше.Аз съм човек направил много за него,абе всичко което искаше от мен с изключение на едно,но не е нищо особено..Та аз ще си споделя просто тук,че някъде трябва все пак не мога да го държа в мен..Когато се видяхме миналата седмица (събота) дори аз не съм го питала дали да идвам и нищо такова,а той ми писа да отида искал да говори с мен и аз глупачката уважих негото желание!И тръгнах и след като знаеше,че съм тръгнала ми прати един мръсен смс хубаво ок не ми пречеше.Стигнах сама отидох до тях,без да ме чака.Когато бях вече в тях ме пита защо се държа така гадно с него ? Аз естествено казах незнам,защото никога не го е имало това от моя страна и се държа тогава г/д добре с мен целувки,прегрътки разни такива,после си легнахме да поспим малко,аз не бях спала цяла вечер от нерви,за които е причина той . И след това,каквото се слу4и се случи - до тук добре,после го попитах,защо в една игра е добавил някакво момиче без да се карам,нито с такъв тон човешки....Но за него явно не е било нормално казано и се ядоса и почна да вика,мина ми отгоре,хвана ми китките,стискаше ги,болеше ме,молех го да ме пусне,казваше ми,че трябвало да престана да му се карам.. и в този момент гледах така защото аз не съм му се карала и му го казах и той като го чу това,че аз не съм още повече се ядоса хвана ми лицето и го стисна и него все едно го беше смачкал,пак ме заболя...после поянах да плача все повече и повече и тогава той ме удари по бузата беше шамар,но изключително силно си беше и аз му казах как можа и той "абе някой път ще хвана и ще те набия сериозно ти казвам,ти само ми се караш" станах и си отидох..за мен тогава приключи всичко.Писа ми,но не се извини обвини ме мен,че аз сама съм си го направила и че за него не съм правила компромиси...Компромис прави ли се като те удари човека,който уж твърди и казва,че толкова те обича ? Даже си развалих и здравето заради него,беше ми се наложило преди 3 седмици да ходя на кардиолог и там малко проблеми със сърцето,нередовен съм почти никакъв и много честно сънувам гадни неща,с кръвното вече постоянно и се чудех дали е от нерви и постоянен рев ... Вече любовта прерастна в други чувства.. и накрая пак ме обвинява до последно,че аз съм го направила такъв,ами не не съм и за това му казах сбогом,но той не разбира това нещо. Исках да си кажа сега колко наранена се чувствам и обидена,поне да бях получила едно "извинявай",но няма значение вече... .. Незнам вече сърцето ми сърце ли е..Човек обича сляпо,после скъпо си плаща
    Радвай се , че си се отървала от всичко това на време . Постъпила си толкова правилно , че дори не можеш да си представиш . Забрави този човек и продължи напред , заличи го от живота си .
    Последната седмица една моя , нека я наречем , позната беше по такъв начин пребита от съпруга си , че и се наложи да влезе в болница , по спешност и беше изрязан далака и сега от около седмица , тя все още е в реанимация . И преди я беше удрял , но тя не правеше нищо , а сега виш до къде стигна ...
    С такова момче до теб , както е било преди , кога може да си сигурна , че няма да стане и това с теб ? Не е нужно , от малка да изживяваш един кошмар .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторката е доста свястно момиче, лошо че е попаднала на такъв образ...

Нищо де, всичко е поправимо ако се хване навреме

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си