- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kрая на мъките,но с голяма цена
Chetoh ti temata i mi stana tolkova muchno,che momicheta kato teb,che svqstnite momicheta popadat na takiva kreteni..Po tova,koeto si napisala sudq,che osven,che si mn dobra dushichka go i obichash bezkraino,zashtoto chovek,kolkoto i da ne se uvajava(a ti ne mi prilichash na takuv)vse v edin moment mu pisva ot podobno povedenie nai-malkoto inatut se sabujda..V temata ti stava vupros za prekaleno mnogo i vse silni neshta-lubov,bolka,gordost,dostoinstvo,sebeuvajenie!Razbi ram te,che go obichash istinski vupreki che ne si spomenala ot kolko vreme ste zaedno,no moga li da ti preporusham edna izkluchitelno mudra ne mn debela knijka,v koqto osven,che shte preodkriesh sebe si i shte si dadesh smetka za vruzkata si!Tazi vruzka za men lichno e prestanala da sushtestvuva ot momenta,v koito toi e zapochnal da te tretira taka,a ti zaslepena ot svoite chuvstva si dopusnala toi da uspee da te napravi "vinovnata"vinagi i za vsichko!Ponqkoga chovek,kolkoto i da go boli i kolkoto i da obicha trqbva da zastane ne zad drug,a zad samiq sebe si!Vtvoq sluchai stava vupros osven za psihicheskoto si sustoqnie i tormoz,na koito si podlojena i za fizicheski!Haide sega ti mi otgovori-struva li si da se jertvash za podobno sushtestvo,struva li si da se samonakazvash i izmuchvash zaradi nego,za kakvo da go napravish????Qsno ti e nai-malkoto ot svoi si opit bi mogla da otgovorish na vuprosa "bi li mogul chovek,koito istinski obicha da prichinqva bolka,kamo li umishlena na drugiq,sposoben li e ako me obicha"Ako ti ne mojesh shte go napravq az-NE,ne e sposoben i tvoqt priqtel osven lubovta si e zagubil i nai-minimalnoto uvajenie,koeto e redno da ima ostavi kato priqtelka,mi kato chovek kum teb!Zatova vzemi se v ruce,stegni se i produlji napred,ne se qdosvai,ne se samorazrushavai zaradi chovek,koito ne go zaslujava!Vdigni visoko glava i ne ostavqi podoben lentqi da srine samochuvstvieto i samouvajenieto ti do 0!!!![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!