Ostavi go..Sled tova koeto ti e prichinil toi ne trqbva da sushtestvuva za teb razberi go!Ne sum chovek,koito ne razbira samojertvite v imeto na lubovta,naprotiv,az silno vqrvam v neq,no v tozi sluchai tova ne e lubov,tova e chista gavra s teb,sus lubqshtoto ti surce,a to e turpqlo vsichko,samo i samo da mu se oburne vnimanie,a to ne stava..Ponqkoga chovek trqbva da vzeme pravilnoto reshenie da se izpravi i da produlji kolkoto i da boli!Zashto se e durjal taka-mi spored men tvoqt chovek prosto si e hvanal,nameril ili kakto iskash go narechi drugo momiche kum koeto da se durji milo i nejno,a kum teb e zagubil dori uvajenie zaradi tova,che ti si go dopusnala da pravi kakvoto si poiska!Nedei,moqta istoriq e kude-kude samo moalnata,emocionalnata bolka i mi trqbva6e izklu4itelno mnogo vreme,za da prevuzmogna vsichko,za da mi se opravi surceto,az dori ne znaeh dali to e sposobno poveche da obicha,zashtoto v moqta vruzka puk bqha strahotno mnogo navurzani neshta,i kontrastni razbiraniq,i stari prizraci,s koito az se boreh i me nakazvaha men za tehni greshki..Abe dulgo beshe misulta mi e,che dori sega sled vsichko imam nova vruzka i taka natatuk,no surceto vse oshte ne moje da zabie sus sushtata sila ot strah da ne bude otnovo razbito na hilqdi par4eta!Ne se li zamislqsh,che habeiki si nervite i davaiki si lubovta na podoben individ(zashtoto za men tova ne e dori chovek,nito jivotno) surceto ti 6te se izhabi za momcheto,koeto naisina shte te obicha i ceni,a ti nqma da si sposobna da otvurnesh,zaradi podoben kutil!Molq ti se,rqdko se palq,no tvoqta tema bukvalno me raztreperi i edno zapomni ot men ne go li prikluchish sega,kato tova sega e ABSOLUTNIQ KRAEN SROK,neshtata shte stanat dalech po-zle dori i ot sega i shte sujelqvash jestoko nai-veche zaradi sebe si!Stisni zubi,vgledai se,potursi si sebeuvajenieto i ne dopuskai nikoi,kamo li podobni hora da te karat po kakuvto i da bilo nachin da zabravqsh tova,che si momiche na mqst i s DOSTOINSTVO!!Tvurde dulgo vreme si go turpqla ako pitash men i si napravila golqma greshka,ne dopuskai golqmata gresha da se prevurna v ogromna i jivotobelejeshta