Цитирай Първоначално написано от DevilWish
От хората, които ти писаха може би малцина те разбират.Аз те разбирам и то доста добре.
Имах приятел утре стават 10 месеца, но преди 2 дни го оставих.Той не ме е удрял /за щастие/, но ми е говорил много гадни работи.Болеше ме, защото 10 месеца са си минали ей така и толкова приказки сме изприказвали, че едва ли не щяхме и да се женим.Сега постоянно ме следи и ми се извинява, плаче ,днеска беше от 7 часа сутринта дошъл пред блока /а живее в друг град/ само и само да ме види като отивам на училище, защото знае, че няма да излезна иначе с него . . сега имам още турмоз от него.Така че остави го докато е време, зная ,че е гадно, боли и е трудно, чудиш се защо си използвала най-милите си думи за този човек и защото толкова много си направил за него, защо си бил толкова дълго с него и в крайна сметка нямаш отговор на тези въпроси.И аз се чудя имам ли сърце още или какво се случи.Гадно ми е като го видя, боли ме . . но не може да продължава.
Без него болка ,но пък с него 2 пъти повече болка . .
Дано ти помогнах :С

Един човек си е такъв и такъв си остава.Ти добре си направила и аз добре постъпих почти година търпях,ноо край вече писна ми да ми се казва,че съм боклук всеки ден и до тук бях с най-големите мъки по този човек!!