Милата Добре си направила, че си го оставила - той изобщо не те заслужава ! Не ми се е случвало да ме бие момче, но определено знам какво е и ти влизам в положението за това, че си дала най-доброто от себе си за него... Аз направих същата грешка преди година. Ходих с едно момче близо 2 години и всичко беше ок до един прекрасен момент, в който той беше станал непоносим направо... Държеше се отвратително и разби всичките ми мечти, смаза сърцето ми и изобщо прати по дяволите всичко, което съм правила за него, а преди това се кълнеше, че оценява, че никога няма да направи еди кво си.. Е да ама и до ден днешен не му пука за това, което съм му дала и направила за него. Единствената жертва останах аз. Болката е много голяма, но нека това ти е като обичка на ухото и вече си имай едно на ум... Никога не се раздавай напълно за някого, колкото и да го обичаш и каквото и да ти говори... Просто винаги оставяй по нещо недадено и непоказано... Така хем ще си по-интересна за него, хем след време ако се разделите разочарованието ще е доста по-малко