.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Обезкосмяването отдолу

Такаам..... аз се бръсна отдолу попринцип.
    НО ми излизат мънички ... като пъпчици , съвсем безобидни и не чак толкова гнусни, но просто не ми харесва как изглежда с тези пъпчици с кремчета съм опитвала какви ли не, но в крайна сметка при сведващото бръснен ПАК..
    ако пробвам с депилатоар, дали ще е по-добре?
    .. най-вероятно де ..ама депилатоара по колко време държи без пак да растът ии... ако не това някакъф друг безболезнен начин да ми предложите, защото за коламаски и епилатори не се навивам, много ми е чувствителна тази част... таа... помощ..

То изобщо ще можеш ли с депилатора да си ги махнеш ??
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

слабините са доста чуствителна и деликатна зона и според мен депилатоара не е добър избор. Препоръчвам ти кола маска, боли, но след няколко манипулации се свива, а и отпада бръсненето през ден и пъпчиците

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми така е,при доста момичета се получава така-веднага след самото бръснене е така,но след това си се оправя ..абе кво да ти кажа така е !
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    То изобщо ще можеш ли с депилатора да си ги махнеш ??
    и защо да не може?
    аз преди да започна с кола маска така ги махах.
    трае колкото ако се бръснеш,ама не боли. и не ми излизаха пъпчици,ама на мен.
    други хора са ми се оплаквали,че им излизат обриви.

Еми мислех, че депилатоара е за по-тънки косъмчета или ддзн, аз като малка съм пробвала и нещо не ми се получи.Може да е бил скапан и депилатора де..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kuklicka
    слабините са доста чуствителна и деликатна зона и според мен депилатоара не е добър избор. Препоръчвам ти кола маска, боли, но след няколко манипулации се свива, а и отпада бръсненето през ден и пъпчиците
    +1 от мнооого време си правя сама кола маска и съм много доволна, кар, че имам много малко подкожни косъмчета които не ми пречат.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    вие май незнаете за какво изобщо говорите.депилатоар е вид крем за обезкосмяване,а епилатор е машинката.кой за какво говори оточнете се че нещо не разбрах.по темата към авторката най ефикасно е на козметик с кола маска струва 5лв и тя там или той зависи ще ти обясни за колко време расте и с какво да се мажиш

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Еми мислех, че депилатоара е за по-тънки косъмчета или ддзн, аз като малка съм пробвала и нещо не ми се получи.Може да е бил скапан и депилатора де..
    И аз съм прбвала с депилатор и нищо не стана, просто аз лично мисля, че депилатора е за по-ситни и тънки косъмчета, а и за интимните части тва силното нещо дето гори косъмчетата не ми се струва добра идея за онова нежно място!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Според мен с епилатор е най - добре пък незнам.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми и аз ползвам самобръсначка и става така, просто няма как, с кола маска пробвах веднъж, но не издържах на болката, твърде жестоко беше за мен, имах чувството че ми отлепиха кожата С епилатор ще боли ужасно, така че недей освен ако не си мазохист, с депилатоар пък е същото като бръсначката, може би не излизат пъпки, но крема не е препоръчителен за там долу, може да ти влезе нали се сещаш къде и да ти е гадно, така че недей, най-безболезнено е със самобръсначка, ако търпиш на болка обаче - давай с коламаска, поне няма пъпки.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си