.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Вертикален или :?

Вертикален или хоризонтален солариум е по-добре и по-здравословно аз не мога да предценя моля кажете си мнението

Ми чувала съм за вертикалния да е по-добре..

Повече от фен
    ии аз за вертикалния

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    ии аз за вертикалния
    и според мен е по-удачния вариант

Аз ходя на хоризонтален и съм си доволна.
    Гледай кой е по-силен и с по-нови лампи,а не дали е вертикален или хоризонтален
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Аз ходя на вертикален,по удобно ми е,а и ми е някакси нехигиенично на хоризонтален

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз ходя на хоризонтален и съм си доволна.
    Гледай кой е по-силен и с по-нови лампи,а не дали е вертикален или хоризонтален
    Тя няма как да разбере дали лампите са нови или не.
    Няма здравословен солариум.Ще избереш на какъв да ходиш в зависимост от това какъв тен и колко бързо ти трябва.
    Вертикален - по-бързо се хваща тен,но се задържа по-кратко ако не го поддържаш.
    Хоризонтален - тена издържа повече време,но трябва да направиш повече процедури.
    Това е.

Супер фен
    вертикален

AtMosFera-Може да се разбере дали лампите са нови или не.Новите са доста по-силни и се усеща просто.

А това за хигиената си зависи лично от студиото.Там където аз ходя си го почистват веднага след като излезе човек,и то много старателно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на pinki
    Вертикалния е за предпочитане, защото докато стоиш вътре си вдигаш и ръцете, и няма да са ти бели мишниците а и по-бързо хващаш загар, защото е по-мощен :P а мое лично мнение си е, че е по-хигиенично, защото в хоризонталния кой ли не е лягал ... и колкото и да го чистят пак си ми е нехигиенично

P.S. в някой вертикални пускат и музика и можеш да си денсаш докато се пържиш
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    ии аз за вертикалния
    Да.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    AtMosFera-Може да се разбере дали лампите са нови или не.Новите са доста по-силни и се усеща просто.

А това за хигиената си зависи лично от студиото.Там където аз ходя си го почистват веднага след като излезе човек,и то много старателно

Ммне Няма как да се разбере просто.Ползвам солариум от поне 3-4 години била съм на всякакви.Имам приятелки работещи в соларни студия,аз самата работя в такова и се смятам за по-добре осведомена. Навсякъде след всяко ползване се чисти солариума това е задължение на поставения човек.Независимо дали е прав или легнал.

Мега фен Аватара на koshtramba
    pfff kvo znachenie ima nali si pechesh guzut tam
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

koshtramba ne ti li pisna ot tupite komentari???.......i tupite temi qj si krasanite tam i mulchi

Nai-hubawo e da se reduvat (horizontalen i vertikalen)
    ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си