.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на windowlicker
    Ако не се познавате не бих препоръчала да я гушкаш и целуваш..
    В никакъв случай не се оригвай!
    Не плюй.
    Направи и комплимент: колко добре изглежда.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    трябва да се насереш в гащите си
    и тя трябва да го усети!!!

земи някой пръстен с камък. кажи и че е диамант и няа те занимава само ше ти се натиска няа е майтап... никви подаръци по-добре я почерпи нещо такова. баси на 1-ва среща - подарък. може да реши, че искаш да я купиш

Аз лично бих се зарадвала на един ПАТФАЙНДЕР

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от selenia
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Преди срещата отиди на фитнес и после вднага там ,за да имаш големи мокри петна под мишниците и да миришеш "яко" и задължително трябва да си с шорти (от тези хавайките ,които са за плаж)

Също така трябва да чоплиш семки и да пушиш фас да си го захапал като каубой ! (това е важно)

И когато я видиш и викаш "Мараба" и й подаваш ръка (за гепи) след което казваш "Чукни путко!"

След това по време на срещата говори само за недостатъците си! И това колко искаш да я чукаш! Това е 100 % Ефективна среща !
    е гати срещата ще бъде
    Ако искаш чак пък толкова да й земеш нещо,можеш да и вземеш цвете! ще се зарадва.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

забелязъл съм, че на първа среща винаги водя момичета на разходка и винаги се опасявам, че няма за кво да си говоря с нея и пак винаги не се изморявам от няколко часовата разходка

Цитирай Първоначално написано от psychedelic
    забелязъл съм, че на първа среща винаги водя момичета на разходка и винаги се опасявам, че няма за кво да си говоря с нея и пак винаги не се изморявам от няколко часовата разходка
    братле и аз съм същия просто не учаквах че толкова много ще си говорим и т.н.

а относно до идеята на eXpl0d3 БРАТЛЕ НЗ АМА МЕ РАЗЦЕПИ ОТ СМЯХ НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТОЛКОВА ОТДАВНА

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Няма подаръци,това не е рожден ден.
    Отивате на кафе/билярд/разходка,
    говорите си,харесватесе/или не,
    разхождате се и така.
    Ако искаш я целуваш,ако искаш
    не я целуваш,това зависи
    от много неща-от колко времче се познавате,
    допадате ли си...
    Не се правиш на клоун,не и говориш
    само за Ф1 и за Маса,не пърдиш.
    точно казано

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Никакви подаръци, никакво плащане на сметки.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Отивате на някое място,което и на двамата ви харесва.Зависи от интересите ви.Говорите си,забавлявате се,после я изпращаш донякъде и ако всичко върви добре я целуваш.Това е типичната първа среща.Ако я познаваш по-добре може пък и да измислиш нещо по-оригинално от киното или кафето,но все пак и това върши работа.
    А и не се залъгвай да плащаш сметки и т.н.Много от моите познати не обичат момчето да им плаща,както и аз.Чувстваме се длъжни.Най-добре е да си поделите сметката. Но не се знае с каква ще излезеш,може пък и да държи ти да и плащаш.

като те гледам какъв с и,ква ли наувна глупачка ти е вързала.....
    Говори за това колко си велик и какви невероятни неща си постигнал до сега в живота....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Никакъв подарък.Просто ще излезнете ще си говорите и накрая ти ще платиш сметката в кафето.Като за начало е това.Подаръци по нататък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си