- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На първа среща?
Ако не се познавате не бих препоръчала да я гушкаш и целуваш..
В никакъв случай не се оригвай!
Не плюй.
Направи и комплимент: колко добре изглежда.
Първоначално написано от Darkkiss
Първоначално написано от selenia
![]()
![]()
Ако искаш чак пък толкова да й земеш нещо,можеш да и вземеш цвете!
ще се зарадва.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
забелязъл съм, че на първа среща винаги водя момичета на разходка и винаги се опасявам, че няма за кво да си говоря с нея и пак винаги не се изморявам от няколко часовата разходка![]()
братле и аз съм същия просто не учаквах че толкова много ще си говорим и т.н.Първоначално написано от psychedelic
а относно до идеята на eXpl0d3 БРАТЛЕ НЗ АМА МЕ РАЗЦЕПИ ОТ СМЯХ НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТОЛКОВА ОТДАВНА![]()
![]()
![]()
![]()
точно казаноПървоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
Никакви подаръци, никакво плащане на сметки.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Отивате на някое място,което и на двамата ви харесва.Зависи от интересите ви.Говорите си,забавлявате се,после я изпращаш донякъде и ако всичко върви добре я целуваш.Това е типичната първа среща.Ако я познаваш по-добре може пък и да измислиш нещо по-оригинално от киното или кафето,но все пак и това върши работа.
А и не се залъгвай да плащаш сметки и т.н.Много от моите познати не обичат момчето да им плаща,както и аз.Чувстваме се длъжни.Най-добре е да си поделите сметката.Но не се знае с каква ще излезеш,може пък и да държи ти да и плащаш.
![]()
като те гледам какъв с и,ква ли наувна глупачка ти е вързала.....
Говори за това колко си велик и какви невероятни неща си постигнал до сега в живота....
Никакъв подарък.Просто ще излезнете ще си говорите и накрая ти ще платиш сметката в кафето.Като за начало е това.Подаръци по нататък![]()