- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се съкрушена
здравйте влязох в скайпа на приятеля ми с когото ходим от година и половина и видях че е написал на един негов приятел че иска една курва с големи цици да му лапа и да и се изхварли в устата казал е и името познавам я!какво да правя ?? моля ви за помощ какво бихте направили на мое място моля помогнете ми чувствам се сакрушена
т.7 от Правилника!
what3ver
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
Първо го попитай какво е това, и ако стане много зле му тегли една майна![]()
Ти ходи да си уреждаш срещата!!!Първоначално написано от BiboW
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да бе тва прая![]()
Ми питай го за какво става въпрос,друго не знам какво може да се направи в такава ситуация.
ми да питай го . . . ама да ти кажа честно малко ти си си виновна за дето влизаш така в чужди скайпове . . тфа не е ли неговото пространствося ще си мислиш кфо ли не само дето си влязла
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
да бе..
"мило влязох ти в скайпа и там..бла бла"
само да ти кажа,че с някои случаи момчетата се правят на интересни един пред друг..
едно е да го искаш,друго е да го направиш
бъди по наблюдателна не мисля,че можеш друго да направиш поне за сега,ако по късно забележиш ,че нещо не е наред,тогава говорете..
но не бързай,сега си още ядосана и емоциите могат да вземат връх
успех![]()
офф,успокой се малко-мом4етата си говорат такива неща независимо дали си имат гаджета и колко време са ходили с тях...тва си е нещо нормално.ама според мен е супер тъпо да му влизаш в скайпа без да знаеаз не бих го направила.имаш 2 варианта-да си премъл4иш или да му кажеш,той да се вбеси 4е си му влизала в скайпа и да стане голям скандал.избери си сама
I can't stop myself from loving you <3
е от толкова време имаш приятел и не знаеш, че момчетата си го говорят тва, както когато се видиш с познат му казваш първо: Здравей..
Това е вродено, няма орказване![]()
И независимо че си имат приятелки, независимо от колко време, това го има и всеки има "мечти" коя да му лапа и да и се изхвърли в устата, на коремчето и бля бля бля.. Трябва да го разбереш това.. Оня ден например си говорехме няколко приятеля и единия от компанията вика: Мойта като ми лапа е така "без да искам" и го набутвам малко по-навътре.. и след 2 мин казва: Офф тая <името> дали ще гълта яко..
не се тревожи засега.. тревожи се ако реши да осъществява мечтата си или по-точно това, което е казъл на приятеля си..![]()
Айде успех и ходи му лапай, да не накара друга да му лапа![]()
Абе,може да майтап нещо да го е казал...Не прави трагедия от това.Разбери за какво точно става на въпрос.
аз бих ти казал "немаш работа в скайпа ми" и разговора приключва![]()
+++++++++++++ taka si e da.. i kat go pita6 ko nai mngo da ti sa razbo4i ko tursi6 v skypeto mu toi danebi da tur6uva iz tvoq tova zna4i 4e mu nqma6 doverie li... po dobre premul4i toi ako iska 6te ti kaje ako ne si re6avai sama ve4eПървоначално написано от plmn
))))))))
Абе спокойно бе, момчетата са си такива идиоти.А и много често се бъзикат.Все пак той си е писал с негов приятел, не се е съобразявал какво пише.Като се терзаеш нищо няма да постигнеш.Поговори с него и се изяснете. Късмет![]()
Еми всеки си има някви фантазии беСамо не ми казвай, че ти не си се заглеждала или не си си мислела за друго момче ? Всеки го прави и е напълно нормално, но както казаха една е да го мисли, друго е да го прави... Така че според мен изобщо не го повдигай на въпрос това пред него щото ще се ядоса за дето си му влизала в скайпа и ще се изпокарате.. А и ти за кво му влизаш в скайпа ? Значи винаги ми е било супер смешно и тъпо като някой фр ми каже "еми аз му дадох паролата за скайпа, за флиртче.ком и за нз си къде за да види, че не си пиша с други" - еми скайпа и сайтовете за запознанства не са ли направени точно с тая цел да си пишеш с някой
Това си е лично пространство, на което всеки има право и никой не трябва да му го нарушава!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
опааа, чакай..... чакай.. нещо сън пропуснал, че си била в неговия скайп.. ..
при такова поведение, заслужаваш тая за която е говорил да му лапа и да й се изхвърли в устата!
на твое място не бих влизала във скайпа му .. но често мъжете преовеличават ..
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Не се шашкай, ние момчетата се хвалим и фантазираме достаМоже би просто се е правил на "мъж" пред приятеля си. Фактът, че си успяла да влезеш в скайпа му говори, че не е сериозно (или че е идиот). Не се вкарвай във филми - не го дебни, ще откачиш. Аз го изпитвам на собствен гръб в момента - прочетох 1 смс на приятелакта ми до нейн колега и сега със се вкарал във филм на ужасите.
Вярвайте си, щото ако не си вярвате, ще се дебнете, а ако се дебнете - ще се хванете![]()
Чак да се вбеси...дал си е паролата, значи все пак трябва да го очаква...И не всяко момче говори такива неща.Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
A.D.I.D.A.S.
ДОРИ И ДА С ВЛЛЯЗЛА В СКАЙПА МУ НЕ МОЖЕ ДА МУ ЧЕТЕШ ХРНОЛОГИЯТА ЗАЩОТО ТЯ СЕ ПАЗИ НА КОМПЮТЪРА.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може, може.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
A.D.I.D.A.S.
Скъсай с него или му лапайщото явно не е достатъчно !
Първоначално написано от sadsad
mmm sori 4e pi6a tuka po drugi vuprsosi .. ama da mi kaje6 kak nqma da e lo6o plss xa hxa axaide de
Почти винаги преувеличаватПървоначално написано от cherry_lady
![]()
![]()
Я стига си се притеснявала напразно.По-добре го питай,а не се терзай напразно.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()