- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТОВА СИ Е ВИД ЛЮБОВ НЕ МЕ СЪДЕТЕ
ем... влюбена съм
в едни тъмно зелени кубинки на doc.marten's искам да питам... от къде мога да си ги поръчам?
защото ги има в англия,америка сигорно и африка но не и в бг
или ако незнаете от къде да ги поръчам
някой може ли да ми каже номер 40 на обувки кой номер е в американските обувки защото нали са по-различни... тъъ... мерси
П.С. неискам никой да ми вика че съм яуснала тази тема тук,защото ебаси къде да я пусна.. става дума за кубинки .. няма такъв раздел!
т.1 от Правилника!
what3ver
PODKREPQM TE!KUBINKITE SA VAJNI!NO NE MOGA DA TI POMOGNA NE SYM NAQSNO S NIKOI OT ZADADENITE TI VYPROSI!
Хахахахахаха...От някой телешоп предполагам.
Ама защо ти са кубинки?Идва лято,ще ти се сварят краката![]()
За да си пуснеш темата за кубинките, предполагам, че логично ти трябва раздел "Кубинки".![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Приятелката ми се влюби в едни Мартеници и пристигнаха за рождения й ден от Америка. 14 дупки мисля че излязоха 240 лева![]()
Погледни си аватара ОТНОВО и нека после обсъждаме кой е надрусан и кой не...Първоначално написано от EeeBobii
![]()
![]()
Kybinki RLZpo vuproscheto...nqmam ideq
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Дреха!???става дума за кубинки.
ии не слушам метъл ами пънк.
И не ми пука дали ме спаряват или не лятото тфа е единствената обувка която нося.
имам вече червени и черни и не ги свалям. просто искам да си подаря за рд-то и зелени.
мерси ии.. продължавайте да пишете , все още не съм намерила от къде да си взема.
благодаря на всички писали до сега
мадам аз съм влюбена в едни сини ама цент сега нямам пяри зя тях иняче от саита производител ама има едно НО може като си поръчаш и пристигнат да не ти пасват смисал номерацията е шитПървоначално написано от sexdrugsrocknroll
![]()
Така че тарси в бг има яки цветние да не са класика като мартенс ама се пак стават
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
като искаш зелени кубинки си вземи
такива
или такива
примерно![]()
вече не са модерни кубинките! модерни са бели фред пери кецове ! пънкари, скинари, лайнари, лешпери - сичко живо носи Пери
иначе най-новите попълнения в пънка са уникални. 3 чифта кубинки, сигурно и телефончето ти е нокиа,а?
няма нищо по секси от момиче с кубинки... хвана ме грип чак...
Raise your fist!
предпочитам да се наслаждавам на гледката...
Raise your fist!
Като четях първата страница, се учудих защо няма някой многознайко, който да се обади, че момиче с кубинки е грозно. Ти си ми спасението.Първоначално написано от MostHated
ако няма да ми помагаш не ми пречи и телефона ми е сони ериксон ,тъпако! ц ц
или помагаш или не пречиш .. и мерси за помощта на другите..
САМО КУБИНКИ!вс друго не е обувка ами плик за крака
Ау, че е лоша.Първоначално написано от sexdrugsrocknroll
![]()