- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- училищен психолог
ходите ли да си говорите..аз лично много обичам..и не ги разбирам тия дето казвагт, че било за психо пфф..![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
само един път съм ходил при тоя бастун и то беше когато набих някъв![]()
<N>
То май на всички училищни им трябва![]()
Аз имам чувството,че нашата ще се побърка от най-малкото нещо![]()
Честно казано имам желание да отида(но не бих отишла при нея),би ми било интересно да си говоря с някой неутрален човек по всички въпроси
Но мисля да си остана само със желанието![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е ай ти работи с ненормални цял живот и накрая стой читав...Първоначално написано от Iveto595
имам чувството,че гледат с пренебрежение на всички тези хорица.....
Бях ходил при нея един път, ама да я викна на кафе, че немаше с кой![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Навремето все висях при нея. Много точен пич, трябва да й звънна един телефон да се видим...
Но в първото ми училище на психоложката й трябваше не психолог, а психиатър направо... По-малоумен човек не бях виждала. Но тя нямаше и образованието за професията, която се водеше, че практикува.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
наща психоложка е мноооо зле, то тя и не идва на работа де, виждала съм я веднъж в годината да се подмята по коридора, няма особено голям принос
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
na6ta ne6to e mn zle trqbv nqkoi da i opravi glavata![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Нашата психоложка е готина-организира всякакви прояви извън училище,я концерти,я тържества..даже с нейна помощ се спечелиха няколко проекта за обмен на ученици..но някак си не бих й доверила личните си проблеми-нямам й доверие,не знам защо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
всяка година почти по посещавам особено като се сбия с някой ..
Зависи до голяма степен от психолога.
Ако е пич, не говори празни приказки и наистина може да ти бъде полезен-окей няма лошо-може да се посети и без да има някакъв проблем, но в случай, че е някакъв филмиран тип-просто няма смисъл взаимно да си губите времето.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Повечето псхолози / говорим училищни / , визирайки моите , са толкова страхливи , че ги е страх едва ли не , да изкажат собственото си мнение .
Envoi moi ! ;]
Ами, ако си на консултация при тях, а не просто ей така да си говорите, точно това им е работата - да изслушват и да помагат за твоите проблеми, без да намесват своите.Първоначално написано от Mihailova
Спомних си за психоложката в първото ми училище. Една приятелка (бяхме в 1 клас тогава) ходеше при нея. И веднага след края на консултацията се вдигаше телефона и се звънеше на баща й да казва всичко дума по дума едва ли не. Което е леко незаконно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не , не им е това работата. Не им е работата , когато има проблем , те да мълчат като пукали , заради страха си от директорите , а когато понечим да отидем да се оплачем в дирекцията да им настръхват косите.Първоначално написано от Wrathchild
Envoi moi ! ;]
Викали са ме при един такъв преди 3-4 години. Беше пълна тъпня. А иначе мразя да изразявам чувствата и проблемите си пред всеки. Никой не знае какво става в главата ми![]()
Scorpions forever!
Аз, понеже се интересувам от психология, отидох да си поговоря с училищната. Тя не ми обърна почти никакво внимание, каза само: "Ще ми ставаш колежка, а?" И разбрах, че е супер неинформирано същество. От тогава я гледам бая иронично, като я срещна.
От повечето постове съдя, че училищните психолози не стават.. а ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От 5-ти до 7-ми клас (преди това нямахме...) беше доста печена и въобще не е била дистанцирана с нас заради работата. Даже с още две приятелки ходехме на СИП при нея и си говорехме всякакви интересни неща за психологията и ни диктуваше от това, което е учила и ни интересува. Аз лично не съм ходила заради някоя глупост (като сбиване), а само за удоволствие, но знам от други едно много гадно нещо, което явно са длъжни да правят (част от работата) - като споделиш какво и защо си направил и те веднага го казват на тия горе (за учителите имам предвид), което значи, че което е казано в стаята не си остава там.
Сега пък ни е една... хмм, не знам как да я опиша, но първо много странно изглежда и после ник'во доверие не създава у мен. Нищо лично не бих и доверила, ако се наложи... Въобще не би ми решила проблема или проблема, в който съм се забъркала...![]()
Във старото си училище бях ходила .. Но сега в новото дори не знам , кой/коя е .. Иначе при предишната ми беше много приятно и все пак на 13-14 какво ли съм имала да споделя![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ходила съм веднъж в предишното си училище и веднъж в сегашното си. xD И двата пъти не съм ходила по собствено желание, учителите ме накараха. Не ми харесаха и двете - вижданията им, начинът им на мислене...
Иначе членувам в БМЧК и там си имаме психолог. Страхотен човек е, много се уважаваме и разбираме. С него мога да споделя всичко и ми е по-скоро като приятел. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Никога не съм ходила на психолог.Не,защото е срамно или нещо подобно,а просто незнам..не ми се е отдавала такава възможност.Веднъж само в 6-ти клас направих една глупост и ми четоха конско 2мата заместник-директори и психолога.Бешее многоо забавно..![]()
ИНаче нашата психоложка е много разбран,мил,очарователенчо вен и в същото време строг,организиран човек.Страхотен професионалист е.От както ми се накара в шести клас,нито съм правила глупости,нито съмм се била в училище.Ще я запомня за цял живот!!!
Съшност в моето училище хората,които си разбират от работата са малко,но пък прожесионалистите са уникалнии хора !