- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с ушите..
Значи като съм станала на 1 годинка са ми пробили ушите, но преди 5 години се наложи да ги махна за по - продължително време и дупките се запушиха естествено. Пробих си аз нови но на дясното ухо от старата (зарастнала дупка) излиза нещо като гной. От какво може да е?![]()
Инфекция.
ООООО и аз бях така подуто и течешеОТВРАТ бих казала Мазах го с едно лилаво нещо незнам как се казва.....носи златни обици за да се оправи ухото и сега ми се възпаляват но веднага сменям с злато
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ахам мерси, ще пробвам![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
Като носиш тенекии - така е! Толко ли не можеш да дадеш 35 лева за едни сребърни, а си купуваш за 2 лева боклуци !?Първоначално написано от pam1
Това е някаква инфекция. Според мен ще се оправи и само, но все пак е по-добре да има външна намеса..
Don't tell me what I can or can't do !
Просто обеците, които си носила не са били истинско злато и имаш алергия или някаква непоносимост към този материал. Аз съм същата, няма от какво да се притесняваш, просто ги махни и като спре да те боли и се махне червеното (ако има такова) сложи златни.
от обиците
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
а мен ме боли самото ухо...
а не дупката на ухото![]()
ходих на лекар каза ми, че всичко е наред, но понякога ухото ми пиши много гадно и направо е ужас![]()
ДА, ВЪЗМОЖНО Е!Първоначално написано от freziq
и се случва често!
просто мястото на "пробива" е неподходящо. касае се за милиметри отклонение. проболи сте Биологически Активна Точка в ушната мида, която има някякви преки ефекти.
забравете за нея, пробийте нова дупка на различно място
Аз имам същия проблем. Ако не са от истинско злато или сребро веднага почват да ме сърбят, да се зачервяват. Носи истинско злато или сребро, но най-добре е злато (зависи от самия човек) защото моите уши понякога и от сребро се зачервяват.
от обиците е... най-добре ще е да носиш само златни![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!