- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дупчици на опашката
Здравейте!
Значи от седмица насам забелязах на опашката (отзад) имам някакви дупчици (4) така една под друга и от тях изтича някаква течност смес м/у кръв и някаква друга течност (незнам каква) и сега на белиото ми имаше и някаква жилчица месеста. Какво става мн се притеснявам
Моля за вашата помощ
Ама изобщо незнам какво е това... какво ше ида при лекаря и ше сваля гащите и ще се надупаискам малко инфо да събера
^^ Ами и аз не знам какво е това
На колко си?
Сподели с вашите!
Потърси в интернет!
И отиди на лекар. Първо при личния си и му обясни и следователно той ще те препрати някъде (може би!)!
ДУПЧИЦИ![]()
Ами не ме боли, разрових се из интернет и предполагам че е Киста на опашката![]()
киста е много крайна диагноза.Как дупчици? Ходи на лекар.Първоначално написано от rosk0vr
Йога и мъдрост
отивай на лекар, кистата изобщо не е мн крайна диагноза, отивай на лекар!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Може и циреи да са!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ами не мисля, защото не са пъпки, нито ме боли (когато седна например) изобщо не ги усещам, само неква течност тече от тях и тва е
първо Моме, Момко се указва ПОЛ&ВЪЗРАСТ и тогава се пита!?Първоначално написано от rosk0vr
Отиди на лекар... Опасно е това, доколкото знам от една приятелка.![]()
Chuval sam 4e prez teq dup4ici moe ti izte4e mozaka!>>> mai ve4e e kasno.. Otivai na lekar priqtelko(priqtelio) nqma kakvo da se 4udi6 kakvoto i da e ne e na dobre.
Kyokoshin - society of ultimate truth
![]()
![]()
Гадно ми става само като чета отивай на лекар бе човек тук не сме кфалифицирани лекари..
ае ти норм ли си е?нали за тва са лекарите за да те гледат гола облечена надупена съблечена всякаква...няма от какаво да се притесняваш![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Каза ли на вашите ?Веднага отивай на лекар за пръв път чета за такова нещо МОМЕНТАЛНО НА ЛЕКАР
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Не се паникьосвайможе да не е нещо страшно.Но отиди на лекар!
![]()
отиди на лекар НЕПРЕМЕННО !
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!