- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата....
Tи си попаднала на такива просто.Зависи от момчето,а не от това,че си му пуснала.
щото сигурно си спала само с пубери от класа, няма се шашкаш като пораснеш малко и/или правиш секс с по-големи момчета, ще се чудиш как да се отървеш от тях след секса![]()
След като пуснах на приятеля си два дена не можех да се отърва от него-нямаше го тоя момент със "зарязването",даже напротив ужасно привързан е към мен![]()
Първоначално написано от galenata
няма логика един мъж да прави така![]()
а по скоро ще гледа да му пуснеш пак
А защо си мислите че винаги момичето трябва да пусне,та няма ли момент и в които на момчето да не му се прави секс...
Не !!!Първоначално написано от mimako
![]()
Come out, come out wherever you are...
Ти да не очакваш след като се чукате и после да се ожените![]()
Защо когато харесаш някое момиче дори и да е взаимно то все се прави на недостъпно и иска да те разиграва? ?!?Първоначално написано от Andito0o
![]()
![]()
![]()
![]()
еми... тва, че с теб са постъпили така, не означава, че всеки със всяка прави така... все едно да кажеш, че ако веднъж ти се скъса презерватива... всеки път ще ти се къса...Първоначално написано от Andito0o
![]()
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Аз съм монахин . . . не се eбaвaй с чувствата ми ... [/quote]
не се ли казва монах![]()
![]()
![]()
не се ли казва монахПървоначално написано от Dind0r
![]()
![]()
[/quote]
Монах е устаряла форма![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ами колко пъти досега ти се е случвало това? щото ако имаш такава "слава" че няколко момчета са те сменили е нормално...викат му "момчето се мъчи да вкара момичето в леглото и после чао!"
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
хиахихах относно презервативите можем да поспоримПървоначално написано от kotora
там всичко е въпрос на късмет
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Не на късмет, а на правилно поставянеПървоначално написано от nyx
![]()
А по темата - глупаво е да си вадиш генерални изводи, само защото си попаднала на 1-2 момчета, които са търсили само секс. Ако не можеш да прецениш кой има чувства към теб и кой те иска за едното еб*не, никой не ти е виновен. Другия път мисли малко преди да "пуснеш" на някого.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не винаги, така правим с безмозъчните кифли, които са красиви, но не ги бива достатъчно, че да ни задържат.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз незнам такова нещо![]()
Според мен всички мъже за боклуци,макар,че гаджето ми не се държи като такъв,но никога те е късно да започне.Момчетата искат да вкарат момичето в леглото и после не им пука.Това е въжката психика.Секса за тях е забавление и необходимост.
Това е положението!
не го правя аз![]()
Ами ако не струваПървоначално написано от Andito0o
кво трябва да се мъчиш с нея
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!