- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детска педагогическа стая
Аз пък имам съмнения, че Мачо, Свасти и Каниса, също за един и същ човек!![]()
![]()
Е вярно е че мога да хвана wi-fi от съседите, обаче и 3мата сме на 1 доставчик и разликата ще е на последните цифри, прокси ще зарежда супер бавно, освен това аз не харесвам мадона, много косми има :§, не искам да се променя името на страната нито пък флагаможе би химна и да пратим ромите в Якутск
Кристо е доста по напред с историята от мен
аз ценя само нашата, ние сме най-великата империя
![]()
нескафе 3 в 1
*раздава с пълни шепи*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не си прав това пак съм азПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Вземам.Първоначално написано от ScionOfStorm
*хероин* - разменям го.
6to ma izdava6 e taman bqh sa skrilПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз такива неща не правим... дай й на балоооончето, че има нужда от трипове в бъдещето като я гледам :ьПървоначално написано от Pliok0019
ние с теб (и който иска) че жмуаме леща!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абстинентна е нещо.
Нека не трепери в педагогическата.![]()
*Дава лепило*
Останалото за випаджии
НАРКОМАНИЯ!![]()
Хесусе, ти си във всеки от нас, тъй че няма място за съмнение!![]()
А не съм във всички, дадени етоноси които мразя като помаците, тях съм им планирал 1 ваканция![]()
хесуса горграйнд садист, бе![]()
Брат, сериозно пречукай дилъра си.
Според мен клони повече към "джапанийз сайбъргорпорнграйнд"Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Хубаво, че не си пълнолетна, че тога ва си еба майката![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Прекалено ниско качество. Дано и цената е свалил.Първоначално написано от StayFly
1. Това беше майтап, в който имаше доста добри идеи![]()
2. Не употребявам никакви наркотични вещества да сте спокойни, освен това и не съм пиел твърд алкохол отдавна
3. Този етнос без 1-2% го заслужават, но спирам до тук за да не премина границата на добрия тон, че може да изям БАНана :С
пп : айде лека![]()
XAxa, не искам да съм на твое място...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зависи за какво отиваш, ама най вероятно ще те почешат![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
В 4то е скука там само с крадени бегачки се занимават!
Ела в 3то .. тука е истината!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ти знаеш най- добре...![]()
Аз съм им абонат бе !!! Кежуалите пасти да ядат .. аз имам повече часове в 3то отколкото часове в Матрицата има болен CS маниак!!!Първоначално написано от StayFly
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
^Аз имам платинена карта с около 1800 часа. Ама не съм ходил от 2-3год и сиг са я закрили ): А колко неща можех да направя с тези пари
п.п. долен педофил си, за тва!
И са к'во!? Всеки път ли трябва да питам за възрастта!?!?Първоначално написано от StayFly
Какъв джентълмен съм тогава?!