- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детска педагогическа стая
верно ли беАма никой не ми е звънял ??? И кво колко е тая глобичка ??
phah
нищо нямам Просто бяха звъннали на мене а след тва на наще и ме извикаха в сряда в 4то ройонно в детска педагогическа стая и аз не отидахОт тогава нищо
Що си изтри поста бе?
phah
Обаче интересното е че само свидетелите привикват, тези които се напиват или сбиват неги викат а само тези дето са ги гледали![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ета това ти ми го каза какво да![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Имаше една съседка, която я викаха в районното. В резултат на това някой пъти идваше полиция и разпитваше всички. Тя например е на друг етаж и т.н., но 2 пъти от полицията звъняха и питаха дали сме я виждали...
Брей! Това 6-то много активно бе!Първоначално написано от Raybeez
Не сте видели 3-то , не сте видели истински български полицай!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
еми глупости ще те питат .. нищо интересно ..ще записва и анализира кфо казваш .. ;д
Говори възпитано умерено (не много бързо) спокойно (но не като дрогирана) и така кажи им каквото искаш те немогат да знат истина ли е или неаз така правих ... а закакво ще те водят там ? бед гърл
![]()
Първоначално написано от ClockworkOrange
За това, давай го по-спокойно да не ти дам бананче.Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Ке те карат да пишеш писмено обяснение и ще ти задават въпроси..
Аз попаднах там към 1 сутринта и ме почнаха"защо си облечена в черно"Що си с гривна на Kiss""Кой са любимите ти метъл групи".Общо взето имам чувството,че се гавриха с мен тогава ама той и тоз беше метъл и беше на няколко ракии![]()