.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

WTF !? Не знам какво да правя.

Какво става с мен, не знам. Историятя е следната.
    Преди няколко дни бях на купон по случай рожденния ден на една приятелка. Имаше страшно много хора, но едно прекрасно момиче ми направи страхотно впечатление. Така се стекоха нещата, че тя попрекали с алкохола (не малко) и в следващия момент вече се целувахме. Познавах я едва от час-два. Не знаех почти нищо за нея, нито тя за мен. Но от тогава не мога да си намеря мястото.Не съм сигурен дали въобще помни, че сме се запознали, камо ли нещо друго, но предполагам, че са и разказали. Имам номера й, и се чудя , дали да не и се обадя или просто да и пратя един смс. Може би се чувства използвана. Може би не и пука. Може би си има гадже......
    Толкова много мисли свързани с нея се въртят в главата ми, че на моменти направо блокирам. За първи път си падам по момиче, без да съм я опознал и може би от там идва объркването ми. Предполагам, че е просто нещо мимолетно, но го чувствам твърде силно. Благодаря предварително на всеки който си направи труда да го прочете. Може би просто имам нужда да го споделя с някого, ето че пак зациклям.

Поздрави от един объркан (може би побъркан ) младеж =]
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Re: WTF !? Не знам какво да правя.

Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    За първи път си падам по момиче, без да съм я опознал
    И аз съм в същата ситуация...

По темата... трябва да вземеш решение сам, щото тука след малко ще почнат да ръсят простотии...

Голям фен
    mm oburkva6ta situaciq no ima re6enie
    ili se pristra6i da i se obadi6 i da pogovorite ili predi tova se pointeresuvai dali ima prqtel dali pomni ne6to ot 4oveka koito e kanil i dvama vi na rd to.tq 6te poznava i neq i teb i 6te moje da ti pomogne tei 4e adi uspeh ama spored men po vtoriq na4in ako prou4i6 6te e po dobre
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Готина и странна история.
    Дано излезе нещо!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Симпатичен си ми и няма да те майтапя.

Затова - звъниш и културно предлагаш да се видите. Ако е съгласна ще я опознаеш и може да ти хареса още повече, и после да се налазите. А може и да не ти хареса... Ама поне ще си я опознал.

А ако каже не - ето ти отговора.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Габрово
    Ами най-простото нещо ако се притесняваш, че може да си има гадже и това да е било просто една забежка за нея, е да попиташ някой приятел,който е бил на купона. Предполагам, че все някой ще знае дали е заета или не.
    След това.....в случай, че е свободна, се престраши и й се обади. Нищо не губиш.Може пък като я опознаеш да се окаже, че наистина си струва и да ти хареса.
    Късмет.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    curka87 не е добре да разпитва от трети лица. Какво като си има гадже? Няма да го изяде. Звъни културно и провежда приятен разговор като стар приятел

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Paradise
    Звънни и, не и пиши смс (по кулурно е) и я покани да излезете някой път двамата на свежи глави (никакви кафета, някъде, където не просто се седи, а се върши нещо).

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    curka87 не е добре да разпитва от трети лица. Какво като си има гадже? Няма да го изяде. Звъни културно и провежда приятен разговор като стар приятел
    +1
    ACϟDC

Град
    софия
    Напиши й смс . Ако евентуално не ти върне , след ден - два й звънни и й кажи кой си и я покани да излезете
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

пиши й смс как е махморлука?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: WTF !? Не знам какво да правя.

Цитирай Първоначално написано от Neet
    Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    За първи път си падам по момиче, без да съм я опознал
    И аз съм в същата ситуация...

По темата... трябва да вземеш решение сам, щото тука след малко ще почнат да ръсят простотии...
    о виж ти той е Новак, но вече знае
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

пиши и смс и я покани да излезете вижте се и ще разбереш дали има същите чувства като твойте

Град
    Пловдив
    изчакай да минат няколко дена и после и звънни говори все едно говориш с приятел тъй ша изглиеждаш готян
    -- -- --

Както е била пияна... звъни и по-скоро, щото иначе мож съвсем да те забрави (ако въобще те е запомнила)
    "Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не мисля,че може да очакваш нещо сериозно от такъв типаж момиче/ако търсиш нещо сериозно/.Обаче нищо не те спира да я видиш как е и да и се опадиш.Ако тя има интерес,ще си проличи.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Вместо да и пишеш смс и звънни.Много по-добре ще е.Онази вечер сте се целували, а днес ти нямаш смелост да говориш с нея Ръководи се от това, че незнаеш нищо за нея и ако те заебе ще ти мине по бързо.Късмет и като и звъннеш не мълчи, а говори и то свързано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си