- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с девствеН
Насякъде гледам теми в които мъжете обсъждат нашта девственост. Дайте да си поговотим малко и за девствените от мъжки пол.
Вие спали ли сте с девственик?
Blazq ti i az vinagi sym si me4tala pyrviqt mi i toi da e devstven,nooo uviПървоначално написано от LiloTa
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така, предпочитам опитнитеПървоначално написано от Serendipitys
![]()
Първоначално написано от Jozy
а пък знаеш ли колко е яко,когато знаеш,че именно ти му даваш част от опита си...Казваш му кое е по-добре....Кое не така добре...Докато тея "опитните" само ръгат там (или поне повечето) Ако има истински чувства става още по хубаво,когато си с девствен...Хубаво е...Поне това е моето мнение...
Спала съм .. Беше ужасно .. Друго си е с по-опитен ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
един девствен може да се окаже по-опитен от един "опитен"...ние нямаме химен
-- -- --
Ти пък откъде знаеш? Спал ли си с девествено момче?Първоначално написано от Sebastianek
лал колко си хитър ... енилей не може всички да лъжат за всичко както каза ХаусПървоначално написано от Gary
-- -- --
На Хаус и аз съм му фен и това е абсолютно вярно, но ти не отговори на въпроса миПървоначално написано от Sebastianek
![]()
не този Хаус ама карай ... не съм гей ... съжалявам
-- -- --
аби кното и да си говорим най-хубаво е с опитен![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ама сте уникални - една жена особено на 15 адски трудно може да се досети че момчето е девствен пишок... направо къртите като започнете да се обяснявате.Ако не ви каже че е девствен никъв шанс да се усетите!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
хаха,аз много искам да спя с момче,на което ще му е за първи път..![]()
предчувствам,че ще е доста яко.![]()
Да да да .. Никакъв шанс , седи малкоПървоначално написано от ubuntureload
.. Първо той не знае къде да го вкара . 2. свърша след първото мушкане .. не знае какво да прави .. Лигави се .. Жената върши сичко .. Хич не се усеща , че е девствен
![]()
Просто като знаеш че е девствен е така ... ако не ти е казал просто ще си помислиш че е голямо дървоПървоначално написано от summerlove66
Много е относително ама много ...кво като чукам няква пyтka дървена като пейка тва да не означава че е девствена ... айде стига на тая тема може ного да поспорим.. + тва пyтьото като е некадърник и след 10 години си е същата работа ....
За всичко си има първи път. Иначе само девствени няма никъде. Все някога ще изгубите девствеността си.
summerlove66 ти със седмокласник ли си спала?
-- -- --
Kakво значение има възрастта ?! .. Той може да е на 13 ама да ме изчука както никой другПървоначално написано от Sebastianek
..
Иначе 10-ти клас беше![]()
ми по това което казваш той си е нямал и бегла представа какво да прави...
-- -- --
Да много ще разберете дали е девствен или не могат да кажат каквото си искат ... На една приятелка бившия и минава пред всички момичета с номера ,че е девствен и иска еди коя си д аму е първата щото емного уникално бляя бляяя![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
" Senior Skip Day"Първоначално написано от Sladurancheto
-- -- --
Ами не знам дали ще имам търпение да напътствам някой..все пак, ако съм влюбена в него - ок. Но опитът си е опит.Първоначално написано от LiloTa
Направо ме къртите.... "предпочитам по опитните"![]()
![]()
![]()
Т.е. ако ви каже че е девствен няма да му пуснете ама ако ви каже че е чукал поне 20 дигате краците
![]()
![]()
![]()
Направо убивате
![]()
![]()
![]()
![]()