.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Да,но тогава не знаех,че е така

Първият ми беше девствен.. Беше много нежно, много красиво.. перфектно си беше и не е имало никакви изцепки.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    Саламанка,Испания
    Абе,чудя се,мая се ...
    Какво за вас е ОПИТЪТ?
    Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Направо ме къртите.... "предпочитам по опитните" Т.е. ако ви каже че е девствен няма да му пуснете ама ако ви каже че е чукал поне 20 дигате краците Направо убивате
    ИСТИНАТА Е ЧЕ ЖЕНСКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ГОЛЕМИ. .
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    In the middle of nowhere
    Аз съм спала с двамата такива хубавци и бих казала че го намирам за много сладко
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Правила съм го с девствен и беше супер. За разлика от "опитните", които си мислят, че щом са минали 2-3 момичета вече са голямата работа, момчето се стараеше, даде всичко от себе си и се представи перфектно. За мен не опита е важен, а желанието и способността да доставиш удоволствие на момичето. А който го може - го може. Както преди мен казаха, и на 30 да станеш, и 100 жени да минеш, ако си дърво си оставаш дърво.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ама сте уникални - една жена особено на 15 адски трудно може да се досети че момчето е девствен пишок... направо къртите като започнете да се обяснявате.Ако не ви каже че е девствен никъв шанс да се усетите!
    +1
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Абе,чудя се,мая се ...
    Какво за вас е ОПИТЪТ?
    Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ
    точно за това говорех
    -- -- --

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    хаха,аз много искам да спя с момче,на което ще му е за първи път..

предчувствам,че ще е доста яко.
    Da ti dam vizitka ili nomer ?
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не съм
    имала съм до сега един секскуалн партниор .. и не беше девствен

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Mnoo ste tupi teq det tvurdqt che da spish s devstven e tupo. Se edno vie nikoga ne ste bili devstveni, ai manete se s lapishkite si fantazii za h*iove po 30 sm i za seks fantazii s nqkuf det da vi vkara na sedmoto nebe. 1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

ами аз съм била само с един до сега и той не беше девствен

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.
    Тук грешиш никой не умира девствен, защото накрая животът преебава всички ни! В това чисто преебани се разжаме дори

Град
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    Тук грешиш никой не умира девствен, защото накрая животът преебава всички ни! В това чисто преебани се разжаме дори
    мда като го пишех се сетих за това коеот каза че живота ни прееебава всички ама все пак твъъъърде малко са тези които са умрели девствени

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    не знам .. на мен след 1 вя ми път точно след като мацката ми каза че е било много яко .. и казах че ми беше за 1 път и тя ме гледаше и мигаше на парцали .. и не можа малко да вземе решение .. и до ден днешен си мисли че я габарках .. а то кв'о нищо общо но както и да е.. всичко опира до желанието .. да направиш момичето щастливо ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    не знам .. на мен след 1 вя ми път точно след като мацката ми каза че е било много яко .. и казах че ми беше за 1 път и тя ме гледаше и мигаше на парцали .. и не можа малко да вземе решение .. и до ден днешен си мисли че я габарках .. а то кв'о нищо общо но както и да е.. всичко опира до желанието .. да направиш момичето щастливо ...
    Е ти луд ли си .... не може да не е познала не четеш ли опинтите кво говорят
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    bulgaria,shumen
    аз съм девственик

Град
    Самуеър...
    ауе... ако сякоя искаше само опитно, то ... нямаше да имат нищо
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Като искате с опитен се махайте от погледа ми че аз няма да ви питам с кой искате

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    dam bila sam s devstven i be6e ujasno..nepohvatno i abe ujas ne znae6e kade se namira gorkiq

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    dam bila sam s devstven i be6e ujasno..nepohvatno i abe ujas ne znae6e kade se namira gorkiq
    Да, и това е било само защото си се държала толкова тъпо, колкото се държиш и сега.. притеснила си го и после ходиш да го опрекваш, че той бил виновен..

Незнам ама мога да кажа че за девствения това момиче с което го прави ще е "уникално" никога няма да го забрави а за "опитния" ще е поредната

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Да, и това е било само защото си се държала толкова тъпо, колкото се държиш и сега.. притеснила си го и после ходиш да го опрекваш, че той бил виновен..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuMiGaTeD
    Незнам ама мога да кажа че за девствения това момиче с което го прави ще е "уникално" никога няма да го забрави а за "опитния" ще е поредната
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си