- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с девствеН
Първият ми беше девствен.. Беше много нежно, много красиво.. перфектно си беше и не е имало никакви изцепки.![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ
Reality is wrong,dreams are for real.
Първоначално написано от ubuntureload
ИСТИНАТА Е ЧЕ ЖЕНСКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ГОЛЕМИ. .
![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Аз съм спала с двамата такива хубавци и бих казала че го намирам за много сладко![]()
Come out, come out wherever you are...
Правила съм го с девствен и беше супер. За разлика от "опитните", които си мислят, че щом са минали 2-3 момичета вече са голямата работа, момчето се стараеше, даде всичко от себе си и се представи перфектно. За мен не опита е важен, а желанието и способността да доставиш удоволствие на момичето. А който го може - го може. Както преди мен казаха, и на 30 да станеш, и 100 жени да минеш, ако си дърво си оставаш дърво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1Първоначално написано от ubuntureload
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
точно за това говорехПървоначално написано от Armani_P
![]()
-- -- --
и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Da ti dam vizitka ili nomer ?Първоначално написано от guinessgirl
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
не съм
имала съм до сега един секскуалн партниор .. и не беше девствен
Mnoo ste tupi teq det tvurdqt che da spish s devstven e tupo. Se edno vie nikoga ne ste bili devstveni, ai manete se s lapishkite si fantazii za h*iove po 30 sm i za seks fantazii s nqkuf det da vi vkara na sedmoto nebe. 1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Тук грешиш никой не умира девствен, защото накрая животът преебава всички ни!Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
![]()
![]()
В това чисто преебани се разжаме дори
![]()
мда като го пишех се сетих за това коеот каза че живота ни прееебава всички ама все пак твъъъърде малко са тези които са умрели девствениПървоначално написано от Samoten89
не знам .. на мен след 1 вя ми път точно след като мацката ми каза че е било много яко .. и казах че ми беше за 1 път и тя ме гледаше и мигаше на парцали .. и не можа малко да вземе решение .. и до ден днешен си мисли че я габарках .. а то кв'о нищо общо но както и да е.. всичко опира до желанието .. да направиш момичето щастливо ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Е ти луд ли си .... не може да не е познала не четеш ли опинтите кво говорятПървоначално написано от mickelangelo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
аз съм девственик![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ауе... ако сякоя искаше само опитно, то ... нямаше да имат нищо![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Като искате с опитен се махайте от погледа ми че аз няма да ви питам с кой искате![]()
dam bila sam s devstven i be6e ujasno..nepohvatno i abe ujas ne znae6e kade se namira gorkiq![]()
Да, и това е било само защото си се държала толкова тъпо, колкото се държиш и сега.. притеснила си го и после ходиш да го опрекваш, че той бил виновен..Първоначално написано от Stela90
Незнам ама мога да кажа че за девствения това момиче с което го прави ще е "уникално" никога няма да го забрави а за "опитния" ще е поредната
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от suitable
+1Първоначално написано от FuMiGaTeD