- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с девствеН
Като цяло мога да обобщя цялата тема с почти едно изречение - "Ако има желание има начин , ако няма има оправдание"
Наистина немога да гадая кой на колко години , кой с колко е спал и кой колко опит има , но дори по коментарите си личи малко или много кой пише това което мисли и кой просто изопъчава ситуацията.
Незнам , но вече мина модата да не си девствен ... Вече е модерно да не сиНаистина тези ,които са го правили може ми им се вдига самочувствието , може би не го правят за себе си , а да се изтъкнат пред други , но като цяло какъв е смисълът да го направиш на 12-13-14-15 ?!
За по горната граница да приемем , че вече малко вземаш да се осъзнаваш.Малко превиших границата от едно изречение![]()
+1 и спкс простено ти еПървоначално написано от QkoGrozen
но ако вече е модерно да си девствен начи аз съм модерно момченце
![]()
![]()
Брей, и аз съм бил модерен, по неговите думиПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
И аз скоро спах с девствено момче и съм на същотото мнение !!Първоначално написано от LiloTa
И аз съм била с девствено момче и мен лично ме изкефи, има нещо мн секси в това да знам, че съм му първата. Но все пак се усеща една несигурност у него и липса на увереност, която ме кара да си падам по по-опитни. Но в крайна сметка да не забравяме, че всички сме били девствени и че и нас някой ни е учил.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Баси темата, от година на година.... ауе много е яко да си девствен, каките те гледат влажно, жадно, искат да злоупотребят с тебе, големи мръсници. Много жалко че е само по веднъж.... Ти са чудиш кво става, тя си знае работата, ти си лежиш, тя си работи, накрая те цунка пренебрежително и доволно, хвърля ти един поглед тип "пф колко си жалък" и си заминава, щото вече не си и необходим... Буквално си използван и захвърлен... Мега якото чувство, нема такъв кеф... И особено ако тя е най-голямата курва на даскалото и те "посвети" във всичко без "аз не духам, аз отзад не давам, аз не гълтъм"... и после е много важно да не казва на никой, че да не береш срам че си я е*ал тая гадната![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Мани, мани, тука само курви с големия опит и девствените не ставали.
Ем да, то не заслужавате да сте първите на някой.
По темата:Не съм, но искам аз да съм първата на 1 момче.Много ще се радвам и ще се чувствам специална.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
С 3ма .Първоначално написано от gret4ety
Първият ми - не разбрах, че е девствен, той и късно си призна .
Втори - имаше неща от рода на - може ли да ти пипна гърдите, от много време искам . Или - да си измия зъбите само . Или - взел съм презервативи , виж ги , стават ли .
Обрязан беше , лашкаше час-два , тъпо .
Като човек беше много кофти , беше ми жал, беше ми най-добрият приятел . Използвач-егоист, както и да е.
Трети - един от най-прекрасните хора на света . Вярно, много се беше парирал в началото . Той с грамадна патка, аз - тясна , то не успя да влезе, беше рофл.
Иначе , идеано си е момчето , един от най-близките хора си ми е , нищо , че не сме заедно вече .
Най - хубав секс съм правила с него ^ и със сегашният ми .
Тъй, че дали девствен или не - до усет си е . Един мъж като е умен и възпитан , и в леглото го бива.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
при мен нещата бяха съвсем различни ... :Д тръгнахме с едно момче много се искахме и в един следващ момент решихме че трябва да минем на следващо ниво но аз бях девствена ... все пак го направихме и след 1 2 дена той ми каза че също е бил девствен :Д и на мен ми стана много хубаво защото и аз съм му била първа и все пак ... не мога да го обясня беше ми приятно
Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]
Не схващам. В повечето случаи съм ЗА равенството между половете, но тва да си му нещо като майка, която го учи, блах. Жената в случая трябва да е по-нежната и добричка, а не мръсницата, където омърсява момчето![]()
Аз харесвам много едно момиче и искам да го направя за първи път с нея, но да не е секс, а любов.![]()
![]()
![]()
свободен и девствен