.
Отговор в тема
Страница 10 от 32 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 795
    Koloni,mp3,cola,i kotkata mi

pp.Tq se kateri po buroto mi

Колона, шише, зарядно, чанта, списание, някакъв кабел ( вероятно пак зарядно) лампа, телефон, блутуут, фибичка, покемон (на брат ми) ии котката ми - много е досаден

Мии.. Модем, монитор, колони, мишка, чаша кола, принтер, на принтера е пълно с боклуци, така де листи xD, цветно блокче, GSM, дистанционно, гривна, дискове, лепило, гримове, гердани, няк'ви платове, мъниста, листчета, от тия цветните, шапка, шоколад, бои иии.. абе много неща..

Senior Member Повече от фен Аватара на MadeInChina
    Монитор, колонки, нощна лампа, микрофон, кана с вода, кремове, козметики, мишка, моливи, химикали, батерии, саксия Трябва да се чисти
    Прави си балончета и да не ти пука!

Момиче

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

амм

Ам GSM ма ми дъфки компа монитор клавиатура мишка подлошка за мишка там микорфибаран кърпа за монитора модем листчета слушалки микорфон туба и 2 колонки дискове химикалка валентинка а и 1 капачка от кока кола и 1 чаша Ice tee
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Монтана
    Буфер с колони, слушалки, ключове, телбод, читателската карта на сестра ми, дискове, протмонето ми, бомбони Уинтърфреш, Бай-Бай Спот, пари, микрофон, карти , слушалки за телефон, ножица, учебници, некви листове с думи, камерата,чаша с кола, неква чантичка, въже за скачане ии тва е за са
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    **<S><T><Z>**
    модем, поставка за дискове, чаша, плюшки, чанта, дистанционно, списание, шапка, кошче, фотоапарат, микрофон, 2 чифта слушалки, тонколони, настолна лампа, купичка, лак за нокти, пресата ми, пила за нокти, лакочистител, старата мишка, зарядно за батерии, подаръчна торбичка, бележник, колан, лак за коса, рамка за снимка, дискове, салфетки, химикали, ластички за коса, тампони за почистване на грим, захарчета, стотинки, кутийка с джунджурии, модем, закачалка за дрехи, шнолички, гривни, поставка за листчета, хартийки, слънчевите ми очила, flash памет, Bluetooth, ключове и още куп простотийки, които ако започна да изброявам всичките...

ПЪЛЕН ХАОС Е ПРИ МЕНЕ

Град
    София
    На бюрото- монитор, крем, атлас, пликче, лакочистител, лампа, подложка, 6 лака, дистанционно, кока-кола, 2 активии, гребен, 2 мишки и 1 клавиатура, мече, колонки, перфоратор, 2 гсм-а, още 1 мече, кошче, няколко учебника, 1 домашен телефон, 1 слушалка от домашен телефон , очила-щори, семена за цветя, ножица, линия, снимки и драсканици, ментос, слушалки за компа, слушалки за гсм-а, ножичка за нокти, ленти за френски маникюр, щипка, диск и крем Мисля, че е само тва

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    монитор,клавиатура,колони, ишка,лампа,моливник,диск,д станционно,фиби,GSM и тефтерче

два вида очила, отверки. апаратче, дъвки, шише, джи ес ем, два вида слушалки, кабели за сваляне на снимки, брошури, шоколад, картички, пликче, ключове, ключодържател, каталог, тефтер, това са отгоре на бюрото а вътре в него да не ви казвам кво е .

Мега фен Аватара на teenems
    диск ,химикал ,фотоапарат,книгата: "Крадецът на праскови",една плетеница ,моливник ,микрофона,кърпичката за почистване на монитора
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    SоfiЯ
    ох боже всички тука имаме некфи обелки или яденета на компа което нее добре аз:
    ГСМ,ключове ,дъфки,комп,слушалки,Bluetooth,US B,флашка,химикалки,череши,к пки,пари,вода,и ТРОХИ

Град
    Пловдив-Майна
    буфера със колоните, чаша кафе, химикали и некаква тетрадка
    "Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго

Град
    Шумен
    касетофон, бурканче от течен шоколад, телефон, мишка, лекцийте от университета, химикал, 2 стикерчета с надпис "паркирал си като ИДИОТ", настолна лампа, книжка по анатомия .... на животните, няколко кабела и тва е. Така като гледам, почти нищо
    Жоро ФоКуСа
    КлАтИм КаТо БуТаЛо На ПеРнИшКи ГоУф
    teen ID

уредба,рутер,слушалки,каме а,микрофон,етажерка с дискове,тефтерче и 1 количка

Град
    Стара Загора
    система,часовник
    тя ми вика "искам" и си клати задника в ритъм
    www.lfs-bg.net - Най-добрия racing симулатор !

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    развален микрофон,тонколони, няколко химкала, два лака за коса,цигари 2 кутии. крем за лице,2 парфюма, лосион за коса за предпазване от горещината на пресата,кислородна вода, несесер с гримове , запалки , слънчеви очила, мокри кърпички, огледало,калъф от очила, ключове,заздравител за нокти

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Няква кутия

Град
    nA seDm0ty neBe...
    шоколад някви бисквитки химикалки маркери мидички линии шише с вода някви листорляци Bluethooth-a ми стинки.. лакове тиксо охх не мога да ги изредя всички неща ..
    be hapPy...drinK Derby...be numBer 0ne

Супер фен Аватара на vampirekiss
    една камара листове,гаранционна карта,тетрадка,4 броики химикали.Епилатора също е проснат но бюрото и не си спомням да съм го оставяла там.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Принтер, скенер и.. (3 в 1 устройството), химикал, гума, тетрадка, острилка, папка, труъгълник, мишка, бонбони

В момента парфюма ми , нагрилето , пари , ключове , едната тонколона , принтера и факса

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Така... 2 тонколони, 3 шишета с вода, Rexona, 2 кутии с дъвки, слушалки, кутия със сладки, телефон, още 2 други дъвки, някакви листове, снимка и моливник

3 саксии с цветя моливник с бая химикали,кутия от подарък,2 чифта слушалки,МП3 плейър,часовник,ланец,миди ки, 2 слончета

Град
    Силистра
    2 колони,микрофон,камера,мол вник,фокоапарата,телефона, мишката,2 лака,кафето ми,пепелник,цигари,гланц,шо колад,дискове,пари и тва е то

П.С.Ибахму кочината аз майна!
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове