- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Телефон, USB кабел, незнайни листи, хартийки от бонбони, сок и шоколад.
Село, село... ти град си не видело!...
кабели
колонки
телефон
флашка
лампа![]()
тетрадка , карта за автобуса , Джи Ес Ем , стотинки , лента , портфейл ,микрофон , колонки , пергел , Ю Ес би и апарат .![]()
Фотото, 2-та телефона усилвател монитор стария компютър стария монитор автомобилни гуми ии такива![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ти питай кфо няма ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Шише, празна чаша, некви бонбони, некви листчета и лепенки, 2 тетрадки, химикалки, телефон, компютър, мишка, клавиатура и т.н.![]()
nicolepcd
kolonki,chasha,kamera,telefon,slushalki,himikal,ma rker,lischeta i disk
лампа
телефон
лепило
хапчета
гримове
![]()
телефона ми,листчета,химикалка, лак за нокти,фиба![]()
![]()
![]()
монитор, колонки, клавиатура, мишка,камера, стрепсилс, гривни, спирала, телефона ми, слушалките ми, солети, химикал, латичка за коса и лак за нокти![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
монитор, колонки, клавиатура, мишка,камера, стрепсилс, гривни, спирала, телефона ми, слушалките ми, солети, химикал, латичка за коса и лак за нокти![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
чаши опаковка от кексче гланц лак телефон и памук
в момента съм на маса ...ракии , салати , вина и такиа
![]()
тонколони,лепило,крем,чаши, лист,учебници,едно ношче,химикали,пълнители,п ри,речник,дискове,моливник и още един,запалка,метър,нокторе ачка,касичка,карти ии май тва е![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
кочина е ... сичко кво се сетиш![]()
чиния с обелки от портокал и нож, орбит диня и детски, листчета, монитор, тонколони, подложка за мишка и мишка![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Тел,стотинки,ключовек,mp3,ми рофон,витамини,диск,програ мата в даскало,носни кърпи,химидраскалка,дистан ционно,захарчета "Billa"
и една плючеша кустенурка :d
Шише с вода, две дистанционни, капачка от водата, чаша с вода, учебници, монитор, молив, хапчета, мишка![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
лампа
моливник
шише
няколко играчки![]()
календарче
маша
към 20-30 лака
лепенки
2 дистанционни - за климатика и тв
хапчета
учебнис по англииски
бонбони
2 значки![]()
шоколад,кристали за коса,10 лвсемки,гривната ми,мокри кърпички,лекарства,2 пасти за алергията,гумичка,спирала, енки,пинсета,снимка,ластич ка,2-3 шишета от кола
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
преса,лакочестител,лакове, амук,сенки,спирала,молив,г анц,крем,малко шоколад и чаша спрайт
Телефон... запалка... цигари... празно шише от бира... черен лак за нокти... химикалка![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!