- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
фотоапарат, калъф, речник, тетрадки, учебници, химикали..
Вафла..
телефон, учебник по английски, лак, пари![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
учебници , чаша , парфюм , душ гел , шапка , мазило , карта , химикали , микрофон , кърпички, разни листи , портфейл ,лента , календарче , линийка , апарат , телефон , гумичка , слонче (сувенир) , лепило , диск , топче , юесби , значка , албум , флашка , моливник и слушалки .
телефон,четка,списание,кре за ръце,гривна,карти![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
3 телефона 3 гривни 1 часовник 2 кутийки за диск 1 слушалки играчка от шоколадово яйце химикалка молив мишка монитор колонки УСБ кабел
телефон,плакати,микрофон,ч совник,задачи по математика,ластик за коса,химикалка
![]()
S.W.A.G
джи ес ем,две мишки-за компа и лаптопа,другия комп,диксове,химикали,учеб ици,тонколони,камера
Кръв,черва и хруптящи вокали!
такаааа.....
ролка за коса, слушалки,микрофон,2 лъжици,клечка за уши,дезодорант, общо 3 чаши, бутилка 500мл, огледало и обелка от банан.
телефона ми.. бижута... една блузка ... книга ... смачкан лист хартия![]()
2 учебника, тетрадка, листи, синя лампа, моливник, лекарства, книга, салфетки, огледало, фибичка, празна чаша (от сок), колонки, принтер.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
тетрадка, учебник, сборник, химикал, портокали, листи, речник и бележника..
Вафла..
Чиния пълна с друсани дробчета по селски и чаша с чешмяна вудъ![]()
огледалце
портмоне
2 ластика
касичка
2 гланца
1 лак за нокти
2 календарчета
тефтерче
листчета
носни кърпички
3 фиби
пила за нокти
молив
флашка
моливник
.... и май е тва![]()
В момента има: мобилен телефон, полупразна чаша от безалкохолно, разни книжа и записки, няколко "шпиндела" с ДВД и СД дискове, слушалки, бележки за платени сметки, уеб камера, някакъв Прима ваучер, два чифта малки клещи, 2 запалки, малка статуетка на кученце с английското знаме, пари, флаш памет, четец за карти памет и суича за интернета...![]()
Амии... телефона мии... цигари.. запалка.. празно шише от бира.. флашка... пари... и май е тфа![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Лаптоп,запалка,пакетче бестини и пръчка с течност ,която свети като пусна ултра-виолетовата лампа.
лакове и пила![]()
S.W.A.G
гримове,отверка,дискове,сувенири и още милион боклуци..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
маркериии ..много.. о.О листа..драсканици.. лакове, парфюми, париии![]()
![]()
ами сега съм на лаптопа и около мен има възглавница и одеало и дистанционно за оредбата и климатика ...
на другия ми комп има кока кола, волан , един куп листчета , батерий за мишката , 3 неработещи микрофона![]()
видео карта , рам памет , и флашове разни се размятат и преносимия ми хард .. обща взето майка ми ми крещи да го чистя а няма да е лесно
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Кутия от мишка,антифриз за водното,телефона ми,платка от мишка,неколко светодиода,елка,*бележник* учебник п математика,ловджийски нож,парфюм fulspeed и ролл он АДИДАС,уеб камера,втора уебкамера,слушалки,поялник ,и една ролка с тинол си я търкалям насам-натам......
две тефтерчета, лист и една малка розова плюшена играчка