- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
ще бъде по кратко ако кажа какво нямано все пак я да видим
тиксо, химикалка, рисунка на моми4е, витамин ц , /апф - кво прави тва тука - тоалетна хартия ;д/ 4 различни чаши , 6 запалки
, купчинка с листа на които съм писал некви простотии, време разделно - книгата ,клещи
, телефон , слушалки ,...... лак за нокти ;д , 4асха с кола- тая е 5 тата , кутия с цигари, сухо лепило , струни , захарчета в пакет4е ;д , пепелник , тва е общо взето ;д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
компа не ми е на бюрото,но все пак...цигари,запалка,химика и,моливи,скицник,тетрадка, иск,телефона и слушалките за телефона ми,тиксо,една книга,чебниците ми по английски и капачката на лака ми за коса![]()
кола джойстик дистанционното на климатика микрофон камера монитор телефон :P
ми начи
връзката от фотоапарата ми,крачето на клавиатурата ми което се счупи,чаша,солница (нз кво прай тука), телефон,дистанционното на климатика,линия ,телефона ми и мах тва е
![]()
оффф мързи ме... да пиша... телефон дистан.. на климатика джойстик камера микрофон блутут![]()
Значи GSM-a ми, портфейла ми, афтършейв Adidas, дезодорант и тоалетна вода Adidas, два крема някакви.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Музикална уредба, каталози на Ейвън, Атлас, други листи, такова за химикали (че му забравих името) от различни камъни (като гранит) - много е яко. А и около 10 USB кабела сигурно.
[b]Малее,, кво ли не.. ще се пробвам,, ;дд
такам: сешоар,, телефона ми+ слушалките към него [забравих да ги махна], лосион за почистване на лице, четка за изправяне със сешоар [предпочитам с пресата ;дд], гребенче, лака ми за нокти, диплома от лятото "f
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
торба за подарък кутията ми с лакове пила за нокти
телефона сив молив за очи чаша с кола огледало
моливник"Милка" 2 ластика 1 бял лист памук
едно валентинско плюшено сърце, което е и химикал 50 ст.
и това е![]()
Просто аз
телефона ми,колони, кола и някакво списание "Виденов" това е.
чаша,шише,опаковка от чипс, опаковка от бейк ролс, 2опаковки от шоколад, лист хартия, пяна за коса Оо (Wdf?? не е моя Оо) , едно малко шишенце с дъвка на капачката, пинсета, телефона ми ,ножица, молив,тънкописец,маркери, нокторезачка, 1 стотинка, 13 обици , и още 2 стотинки, ааа и счупено огледалце,лична карта и карта за автобуса и един ключ и тонколоните и слушалки и някви трохички .... траа почистя.. !![]()
Химикал х2,болт,микрофон,порфейл,на лонка,дистанционно х2,гсм,молив,учебник,тетрад и,листове A4,говорител,винстрол,монит р,мишка,клавиатура,списани е gameplay от 7 юли 2006 год. което използвам за падЕпа тфа е
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
нокиа,една слушалка за нокиа,учебник по английски(не знам кво прави тука).Има още ама не ми се описва.
Нищо, аз съм през тела![]()
торбичка от подарък, GSM-а ми, портмоне, сувенир сбондж боб![]()
![]()
колонки ,апарат,химикалки,рексона,г ланц,телефон ,фиби,кученце (играчка),моливник ,ръкавици ,кутиика ,листове,моливи,отверка![]()
![]()
Лампа за бюро, 2 дистанционни, лампа в къщичка-сувенир, два моливника, фиба, две хартийки, моливи, химикалки, блокче, телефона ми, разни кабели, почти празен плик от семки, почистващ лосион, недоизядена ябълка и т.н.![]()
телефона ми,кола,сметанена торта,сладко с кроасани
Освен монитора , клавиатурата и мишката имам
- шнола
- огледало
- химикал
- тетрадка
Едно плюшено розово слонче, зарядно ,хапчета и няква играчка замък от които се покава Мики
разклонител 7ца, буфера и още един разклонител-4ка
лаптопа три телефона ключове от колата портмоне две дистанционни шофьорската ми книжка личната ми карта и тва е![]()
В момента е супер разхвърляно
Колони, клавиатура, микрофон и камера ( в едно), 3 телефона ( 1 домашен и 2 гсм), една много яка свещ, кутийка Геритамин Нео, молив, линия, тефтерче и няколко откъснати от него листи, обици, мартеница, празно шише от мин. вода 0.5л, 2 учебника - анатомия на човека за фармацевти и основи на анатомията и физиологията на човека (бтв продавам ги), фиба, 27лв и 15 стотинки и закопчалка за клетката на заека
![]()