- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
маркер,салфетка,химикал,оч ла,студентска книжка,дискове,камера,ламп ,маркер,чаша с кафе
Кръв,черва и хруптящи вокали!
колони, телефон с USB-то, очила, Милка, обици, огърлица, цветя, дистанционно, лепенки, химикал, лист, ластичка, мишка, носна кърпичка, конец с игла, кламери и монитора![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
тонколонки,кутия,моливник, апчета,буркан,гривни,лепил о,две сувенирчета,късметчета,очи ла,шнола..
Джойстик,камера,дистанцион но на тв-то и на климатика микрофон фиш от еврофутбол чаша хапче и блутут
монитор, мишка, клавиатура, двее огледала, малко тетрадки, листи, ластичка, фиба, некви стинки, химикал, крем за лице, касичка, шише .. абее много е подредено![]()
![]()
всичко възможно,само не и тва , от което имам нужда![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
вода, шоколад, телефон, кутия цигари, монитор, шампанско, снимка на малката ми братовчедка в рамка (), USB, бележник и някакви боклуци ;д
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
от кое имаш нуждаПървоначално написано от girlche
![]()
от какво ли не![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
нощна лаампа, чаша, кутия от чорапогащник, опаковка от вафли, гланц, шнола, 2 телефона, 2 чанти, принтер, модем..да![]()
Имало едно време..
Така... Почвам:
-GSM
-слушалки
-UBS кабели
-тънкописец
-молив
-носни кърпички
-фотоапарат
-калъф за очила
-бисквити
-учебник по информатика (HTML за World Wide Web)
-тефтер
-брушура на AVON
-пепелник
я те нещата не били толкова много...![]()
the naughty look. <3
-греебен
-телефон
-USB кабел за Nokia и Bluetooth
-моливник
-часовник
-швепс "Мандарина"
-парфюм
-тетрадка
-кафе и тн
пфуу ..
Плюшени играчки , желирани бонбони , крем за лице , парфюмии -мноогоо , листове , химикал , крем за ръце , щипка- голяма, щипка- малка , портмоне , касички-2 , шапка , тонколони , екрана , огледалце , гребен , молив , гланцове - 4 , пари , картата ми за автобуса , бележки от дскло, лак , дискове , свещ , спирала , ъмм очила |слънчеви| . . домашния телефон , някво малко слончее ..
![]()
![]()
![]()
![]()
едно шише с вода,плюшени играчки(коала,заек,два мишока и подобие на котка)
огледало,пинсета,два телефона,поставка за телефон,дискове,запалка,ка ти,модем,
тонколони,монитор,тефтер и химикалка
чаша
слушалки
тетрадка
цифровия
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
кабел за фото
милка карамел
очила
слушалки за Нокиа
пакетче дъвки
ножица![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
слушалки
разглобен скенер
дискове
Пепси
тетратка
моливник
календар
кабели
телефон,един тефтер (вътре има безценни работи) един покер чип...телефона ми,писалка !
учебник, периодична система, ключ, гума, химикал, листи, парфюм, пари, снимка.
Вафла..
3 телефонa,химикал,тефтер,шише с вода,плюшени играчки(коала,заек,два мишока),тонколони,екрана,ди скове
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.