- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
елка, химикал, тонколони, каталог на ейвън, три телефона, каталог на фитнеса, два гланца, дъфката ми, някъф лист ..
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
телевизор,порцеланова маймуна /мн е яка/ ,мини кошче и 5литрово шише с вода :P
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Тонколони, календар, поставка за дискове и моливник.
ми на моето бюро има монитор,мишка, клавиятура,химикалка,линия ,молив,черен лак за нокти,огледалце,мп4,телефон чету ми,дистанционните от твто и за момента лап топа мии + учебниците за утре![]()
![]()
сглобен скенер*Първоначално написано от Madeyed
тонколони
слушалки
телефони
опаковки от храна
химикал
принтер
учебници
ножица
преса за коса
фотоапарат
касови бележки
билетчета от автобус
Амииии лап-топ, колони, буфер, рутер, принтер, дискове, мишката разбира се
, телефона, някакви си писма, тефтер, химикал, кутия от бомбони, очила иии USB кабел
О, и един джобен речник и пакетче салфетки
Абе.. доста си е разхвърлено
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
телефон,кредитна карта,часовник (ръчен) чаша бира,тефтерът ми той не са маха от там(няма нищо по важно от него) !
списание , лакове,плакат,микрофон,чет а за коса,телефон,слушалки за телефон![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Листчета,Кока-Кола,лепило,слушалки,телеф н,камера,фотоапарат![]()
На половина пълна кутийка каменица, телефон, маркер за дискове и котката ми която се чудя как да я изгоня без да я ядосам много![]()
Монитор, мр3-ка, тенис топка, портфеил, дъвки,дискове, чаша, тетрадка, пакет листи за принтера,тефтерче, тонколонки, една касичка със жълти стотинки,линия и триъгълник, пътна карта... мисля че това е всичко![]()
![]()
огледало , слушалки , телефон ..![]()
Нямаше логика,беше любов.
3 плюшени играчки,2 тонколони,минерална вода,чаша,тетрадка,пари,нес есера ми![]()
![]()
колонки,плюшените неща,програмата,такова нещо с химикалки,диск,20 лева,гребен и опаковка от дъвка![]()
2 компютъра , 1 лаптоп , GSM , 3 USB - кабела , ключове за мотор, ключове за апартамента , буфер, часовник и пръстен.
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
телефон, ключ, дистанционно, вода, листеча, химикалка, огледало, фотоапарат, дъвки![]()
3 в 1 , бутилка Coca Cola,крем Nivea,дъвки Hubba Bubba,огледало,лак за нокти,сенки и лосион за тяло![]()
Лаптоп, Лагер за скейт, Ключове от кросовия, Лампа, Фотоапарат, Видеокамера, Камерата на компа, портмонето ми, Nokia 6500s, Слънчеви очила (които купих днес) , Лист, 2 Молива, Часовник, Пистолет, Дезедорант, Спрей с чушка против кучета
, Батерия, Топче за голф, Кофичка от Активиа ананас, Запалка, Кибрит, Бухалка, Шал на Левски, Калкулатор, Шапка, Половин бутилка Загорка и 3 капута
.... Май мойто бюро е най - голямо от на всички тук
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Четка за коса,двата домашни телефона - с кабел и безжичния,два несесера - химикали и цветни моливи,джиесема ми,2 маркера за бяла дъска,рекламни листовки,откъснати листи от тетрадка,един шоколад,плюшена коала - портмоне ;дд,лента за коса,слушалки,2 химикала,програмата ми за даскало и в общи линии това е ;д
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
ами в момента има дистанционно, 2 чифта очила, някъв парфюм, огледало, гланц за устни, игла, конец, фибички, една ваза с цветя, обици, герданчета, ластичета, някакво въже, един подарък, който ми дадоха днес, кламери, лепенки aid first, дъвката ми, лист от тетрадка, мишка и тонколони. Толкова![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
има кочина![]()
купон да става пичове и пички![]()
![]()