- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Четка за коса, вестници, учебници, тетрадки, пакет бисквити, хаотично разпръснати химикали, листи, контролни, линийка, натурален сок, дезодорант, пакетче бейк ролс, часовник, etc.![]()
You are broken, I can fix you...
чаша вода, четка за коса, дистанционо, памук ,декларации, крем и медих за почистване![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Калколатор
Плюшено сърце![]()
Коректор
Киндер Буено
Телбод
Химикал, солети, чаша със сок на 2 седмици, сироп за кашлица и капачка от компот.
Слушалки, списания, дискове и шише с минерална вода
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Шоколад и Активия
Actions speaks louder then words .. >.<
ами аз нямам бюро и съм със лаптоп така че си го разнасям с мен из апартамента![]()
Първоначално написано от dragonfly92
![]()
![]()
Обикновенно к'вото си има : GSM , цигари , запалки , бира , USB кабели , PC world i PC mania и едни мои рисунки .
Стига партийно и футболно разделение , време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ !
Ооо![]()
Таакааа.. 2 колонки, 2 моливника, бамбук, острилка-прасе, монитора, камерата, други острилки, флашчета, bluetooth-а, лакове за нокти, ключовете ми, няква бонбонка, запалка, 2 кутийки от чорапки, слушалките и микрофона, чаша с кола, чаша с кафе, телефона ми и.. едно автобусно билетче. Ааа, и една игла и някакви ластици.. Отделно са си хвърчащите листчета.
![]()
Подредено е!!!![]()
![]()
..диадема,калкулатор,глобус ,слушалки,камера за комп,мартеница,химикалки....![]()
дистанционно, триъгълник, калкулатор, молив, некви листи
чаша, белешчици, пепелник и пад![]()
Огледало,2 спирали,очна линия,молив за очи и
фиби и такива глупости ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Монитор,2 колонки,3 лака,един моливник с моливи вътре,една чиния,зарядно с батерии ,листчета за лепене,крем с кристали за коса,гребен,списание от мтел,лакочистител ,памук ,свещ и портмоне
![]()
аа и една саксия
![]()
![]()
![]()
2 колонки,монитор,суббуфер,м шка,сешоар 3 чашки 2 телефона крем за ръце,грмове,листи,боршура на авон,дървен микрофон,четка за коса,нож,тиксо,ножици,малка вазичка с 3 зюмбла вътре,торбичка пълна с нещо.... а още един телефон ииии струни за китара горе долу твае..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
..so sick of love songs..
Заблудена капачка от Nestea праскова-жалко че само капачката остана...тетрадка с гледанки...микрофон...4 химикалки в различи цветове...празна чаша от сок....учебници...тетрадки.... ииопа някво писмо дето за пръв път виждам
сега го отварям
![]()
телефон, огледало, свещ, роза, някъв заблуден ластик се мотае тук. Незнайно защо, но има и клещи![]()
Дистанционно
Зарядно за нокиа
Моливи
Огризка от ябълка![]()
Химикал
Дъвки