- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Кока Кола, чаша, телефон, 3in1, календар, пари, фотоапарат, лак за нокти, епилатор, ластик за коса и фиби.
мишка,клавиатура
табакера
запалка
2 парфюма
някви коледни ангелчета
четка за коса
виолетки дропс
огледало
бележник
лак за нокти
ръчен часовник
пълен ужас
![]()
Карти
Лична карта
Чаша
Бутилка портокалов сок
телефона ми
слушалките за телефона
вафла
книжка на nikon
салфетка от kfc
пепси
ии това е всичко ;д
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
Клавиатура, мишка, принтер, монитор, камера, телефон,чаша,молив и дискове това е![]()
тонколони,камера,тиксо,тел фон нокиа,чаша,немски приказки(книга от германия),портмоне,SD карта,микрофон,настолна лампа,контакт,писмо от мтел...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Точно в моментаа е прооосто ужас.. :Д мокри кърпички,свещи,слънчоглед, аша за кафе,чаша с кола,несисер с гримове,часовник,портмоне, лушалки,тетрадка,космопол тан календарче + всички там части на пц![]()
кърпички
линия
молив
пергел
химикал
кабел
чаша
топка
ключодържател
лепило
карта
календарче
кутйика от Smarties
пари
и книга :>
Snickers
швепс
чипс
кърпичка
флашка -.-
gummybear ♥
Ами монитора,модема,камерата,к лоните,телефона ми,две пили за нокти,една кутия с химикалки дистанционното на климатика,един тефтер,некви листчета и мишката на компа....Общо взето да не си на тва бюро![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
монитора
тонклони
слушалки
GSM
камера
молив
скица
гума
някой друг учебник
ми тва е
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
някакви хапове , 2 чаши (една с сок другата не искам и да помислям какво има вътре о.О ) , парфюм , пари , ножица , многоо сълфетки , празна торбичка , кутия с цигари , пепелник ии химикал ...![]()
ОО ввсякякви дранкулки за които можеш да се сетишбонбонки монитор мишка клавиатура списание
![]()
Охх .. доста неща лосион за тяло,чаша,солети,крем за лице,7 списания, дистанционно,учебник по литература,мокри кърпички,шоколад,коткацифров апарат ... ми май е това
![]()
какво ли не..![]()
![]()
Ох,какво ли не![]()
Тетрадки,портфейл,парии ... лудница
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
части за колата