- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
много неща такааам започвам: два gsm-a , калъф от очила ,лак за коса,несесер с гримове, два лака за нокти,листчета.чашка-слонче,мокри кърпички за грим,химикал, стъклено слонче, спрей за изправяне на косата, огледало ,гентамицин, кислородна вода ... Кочина
![]()
амм монитор, уредба, колони, спирала, перли, огледало, 40 лв, 2 телефона и 1 книга![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
тонколони,ппринтер, учебници, 3 моливника, 2 лака, телефон, флашка,калкулатор, ластик за коса,кърпички![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Химикал,пинцета,гримове,gsm, ак за коса,шнола и купчина с учебници![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
разни работи
освен монитора,тонколоните,мишка та и клавиатуратаа..
;д
има още - моливник пълен с няк'ви химикалки
книжки с тестове по математика и БЕЛ
шоколад..по скоро вече само опаковка ; (
2 лева
няк'ва гривна
рамка с една моя снимка моя снимка
слушалки за телефон
телефон
ии.. bluetooth
2 химикалкодръжници, едно плюшено кученце, малка айфелова куличка, снимка на мен и брат ми, фотоапарат, две зайчета гушнали кошнички, кутийка от мп3-то ми, речник по испански и две тефтерчета, кутия-сърце от някакви обици, лак, Бочко, учебника ми по математика и 2 тетрадки (седат така от две седмици), огледалце, шише вода и мокри кърпички.. Лелее сега осъзнах колко е разбутано![]()
Stay up all night with the stars *
принтер,камера,монитор,кол нки,телефона ми,златна верижка,бутилка фанта ии плюшена мечка![]()
![]()
амм... телефони, портмоне, текстмаркер, учебник по морфология, сок, конец за зъби (нз и аз)
Монитор , мик , клавиетура , мишка , тонколони , камера ,
спирала , крем за лице , гсм ..
Actions speaks louder then words .. >.<
strashno mnogo neshta....telefon,mp3,cigari,pepelnik,tetradki,lis ta,himikalki..oshte sumati neshta![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
монитор принтер колонки химикалки моливи кламерчета капачки от QUEEN'S пари gsm ключове разни листчета мъниста фотоапарат късметчета разни неща направени от сламки и още 100 боклука![]()
![]()
![]()
Пепелник,чаша,500 евро,още една чаша,камера,телефони,химик лки,ластик,острилка
,дискове...и...опаковки от шоколад
![]()
огледалце,молив,спирала,ка ъф за телефон,камера,монитор,тон олони,
микрофон,мишка,пинсета за скубане на вежди иии тва е ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Купчина списания, телефона ми, тетрадка по химия, молив HB, несесер с химикали, кутийка от NESTEA Lemon, картичка, купчинка лепящи се листчета, гривна, 3 керамични овце, тонколона, хартиени звезди, дистанционно за климатик...
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
Монитор,чаша, мр3-ка, телефон, слушалки, листчета, дъвки, дискове, микрофон, колонки, лак за нокти, гривна... абе всякакви глупсти![]()
.......
чаша,телефон,mp3,счупена чаша ( от три дена седи,съжалявам ама трупове не събирам) книга,две диадеми и тва е![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Буфер, дискове, слушалки, телефон, пепелник и цигари
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
обецата ми ,едно зайче,пиромолив,молив,спис ние ,кръстословица ,учебника по история и здрач - остават ми 80 стр. а ме премързява нещо![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
кока-кола,телефона ми,слушалките,гланц,спирал ,2 лв![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,