- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Клавиетура, мишка, монитор дискове с драйвери.
Модем, домашен телефон, беналгин, гсм, пепелник, цигари, клиперче,айрян, шоколадови бонбони, монитор усилвател, колонки, китара облегната на стената, портмоне, диск, плюшена играчка :P
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
кенеф
Говнааааааааааа
дискове, химикалка, листчета, картичка, снимка и играчка от шоколадово яйце![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Диск,слушалки,телефона ми,Winterfresh,Дигитална камера,Листи и... фалшив бележник (заради баща ми)![]()
в момента нищо![]()
бутикла 1 торбичка несесер 3 запалки молив химикал слушалки микрофон ГСМ карти за игра 2 отверки лист камера мишка нощна лампамай трябва да го поразчистя
имам....камера,мишка,микрофо н,празна чаша,купичка с ягоди,клавиетура,неккъф парфюм![]()
...
Амии касичка,, моливник ,, бои ,, цвете ,, снимка ,, кученце ,, топче 5 стотинки ,, 2 химикалкии ии много неща![]()
![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
една плюшена играчка, кафе, шоколад, телефона ми и един тестер на Niveaтфа е общо взето ..
тетрадка,тетрадка,
телефон,химикали,моливи,ка ера,принтер,USB,часовник,CD-та и ощее.....
![]()
монитор , тонколонки , камерка , микрофон , мишка , клавиатураи шоколад милка :P
Като изкючим частите на компа...:Лак,топче,бутилка водка,гума,парфюм,химикалк ,моливи,гланц,хапчета,дегр миор.
телефона ми , тетрадки , гребен , фиби , обеци ....![]()
![]()
книги, тетрадки, торбичка, чаша, лак за нокти, лакочистител, памук, маркери, фиби, моливи, телефон, крем за ръце, листи, бижута и опаковки от различни сладки работи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Телефона, колони, принтеро-сканиращ-копир, калкулатор, дистанционни - буфера и телевизора, лична карта, 3 пакета дъвки, чаша и някакъв лист
така.. монитор.. 2 тонколони.. уредба.. 2 ластика, вилица, шише от минерална вода, аудио кабел, ножица.. четка за коса и няколко листчета...
Какво да ви кажа.. днеска е пална АНАРХИЯ на брото ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
1 нотна тетрадка (ветрило), писмо на БТК, усилвател,слушалки,чаша,те ефон,нокторизачка,ключове,дистанционно,мони ор,клавиатура,мишка,пад ЯцК,1 малко човеченце-играчка
.Т'ва е. :Д
Първоначално написано от eliyiy
Такаа Ами монитор, принтер, усилвател, ключове, пари, листи, празна ботилка от дерби![]()
, и много снимки на Опел Монца
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Листи
Микрофон
Дистанционно
Дъвки
Лекарства
тонколони, телефон, лепенки, празна бутилка от Nestea, фотоапарата с кабела, докумнетите за работа
... въъй трябва да поразчистя