- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
МОнитор тонколони,дискове,мишка,кл виатура , телефони,лепенки на Локо ПД![]()
![]()
Микроскоп и лекарствата на сестра ми
Купа със сладолед, дискове, тефтерче, гланц за устни![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Една чантичка,бутилка Jack Daniel's,телефона ми,USB,кошче,колонки,и..... прах![]()
Hip-hoP is my life)))
тонколони,принтер,камера,м нитора, микрофон,4аша,клавиатурата главно това
само ти си любовта()
много нещамонитор,клавиатура,камера, икрофон,дискети,сидита,2 каталога на Ейвън,тълковен речник,учебник по химия,ученическия ми бележник,едно малко огледалце,спирала на макс фактор,едно плюшено зайче,протмоне с 2,45лв. в него, 2 химикалки,споменник,едно сувенирче на две мечета и носни кърпички
![]()
Много е претрупано тука при мене![]()
Трябва скоро да подредя малко.
два вида капки за очи, кутия за дискове, едно такова дето се е озъбило и бутилка бира![]()
Нахалното ми коте + сладолед![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Огледало, пинсета, моливник, телефон, дистанционно, пари, чиния и мокри кърпи.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ами....попринцип има много неща.като за начало всичко на компютъра(монитор, клавиатура и т.н.),апарата за снимки,пакетче фъстъци,дезодорант,касичка та мии...много много пръснати листчета
![]()
колонки, монитор, мишка, клавиатура, GSM, USB, 2 тетрадки, 2 плаката, шише с вода, 2 химикалки и един маркер и дискове
What you give is what you get !!
Рутер ... големи тонколони ... телефона ми ... ключове ... дъфки "Орбит" ... тетрадки по всичко ... пари ... резервна мишка ... пиратки ... и крем карамел
Монитор, клавиатура, мишка, подложка за мишка, микрофон, камера, телефон, 2 чиний, тонколони, слушалки, шише кока-кола, дистанционно, бира, цигари, пепелник, запалка, семки, химикалки, маркер.. абе с 1 дума кочинка![]()
бомба със закъснител....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОМОЩ!не мога да я обезбредя......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
монитор
колони
клавиатура
мишка
тефтер
кибрит
химикалка
лак за нокти
обици
герданче
калъф за очила
телефон
неква визитна картичка
чаша вино
празна бутилка бира
Бааааах тва бюро ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Монитор, слушалки за компютъра, телефон, още един телефон, ябълка, пакатче Орбит, мокри кърпички, iPod, слушалки за iPod, морков, огледалце, линия, диск, моливник, тетрадка, чаша с портокалов сок, лист, портмоне...
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
Картина ( от мен нарисувана :P)
още един куп картини ( НЕ са от мен нарисувани- евтини имитации на картинките на Салвадор Дали ) , малка картинка на коте поставена на стойка ( пак от мен нарисувана-- мойта гордост), малка кристална статуетка, бяла кутийка пълна с жълти стотинки, поставка пълна с шарени листчета в което има морска звезда и върху, която е поставео сувенирче от Закинтос ( негова е стойката, върху която стои картинката на коте), две развалени колони, още две развалени колони, розова нощна лампа, постелка за мишката, самата мишка, клавиатурата, компютъра ииии най -подробно--->>> това беше!!!!
Евалата на тоя, който я прочете цялата тая глупост!
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Ами монитора,колони,клавиатура ,мишка,3 моливника,2 телефона,дистанционно,чаша ,кутия с CD-та,кутия с DVD-та и фотоапарат.Много е разхвърляно
поничка с шоколад,чаша, чиния , 5лв,ключове , телефон... и да доста нещано не и учебници
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Преса за коса,четка за коса,лак за коса,пила за нокти,лак за нокти,2 гривни,10 лева и дъвки орбит![]()
колони ... упсарин ц ... карти за игра ... солница ... захарница .. оцб ... 2 пепелника .... цигари .. шише ... ностни кърпички ... тиксо ... запалка ... някви опаковки от хранааааа