- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Аsus 9550, 2 телефона вода шише от шуменско ключове портмоне турбицхки опаковка от кашу и мокри кърпички аа... и най - важното монитор
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
2 телефона Колони Creative t6100 без подробностии една порцеланова фигурка
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Ох. правилния вапрос е какво няма!
Ми.
компютър,монитор,кола,5флаш ки,очила,рутер,микрофон,кам ера,клавиатура,мишка,2 чифта слушалки,фенерче,телефон,а арат,принтер и усилвател(нема да изброявам какво има в шкафа)![]()
![]()
чаша кола, бележник, двд, четка, несесер, секви листа, неква флашка, плюшени играчки и др.![]()
телефона ми![]()
Телефона бъффера слушалките химикал дистанционното за бъффера и телевизора очилата и пари
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
телефон,тонколони,1 парфюм,портмоне,и поставка да химикали,монитора....
Моливник,лампа,2 тонколонки,салфетка,тетрад ка и лист с текста на една песен :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
2 папки, 2 тетрадки, грамадна тухла Biology, Romeo and Juliet, милив, химикалка, мишка, дистанционно за уредбата, телефон, балсам за устни на Nivea, iPod със слушалки, едно листче с песни на Depeche Mode с тематика "ромео и жулиета" за проекта по англ, една голяма кутия носни кърпички, 1.5л горна баня вода
Ох така като чета, има много рахвърлени тука, ама аз май съм най зле![]()
Монитор, компютър, камера, слушалки(и то 2 броя)клавиатура,мишка, елка,кутийка с дискове, 4 диска разпилени по бюрото, кутийка с дискети, диск самоучител по англ.ез. и неговата кутия, дистанционно, тефтерче, празно шише от вода банкя, наполовина пълно шише от вода девин, стъклена ваза в която имам овяхнала розова роза, торбичка, протмоне със 2,32лв. в него, син молив, сив молив, оранжев фулмастер, една зелена тетрадка в която си драска всякви глупости, тетрадка по математика, Оксфордски английско-български речник за деца до седем годишна възраст
, пиштов който използвах на матурата по математика, една русунка, сувенрче на две меченца, капачка от химикалка и гумено зайче
![]()
Чудя ви се как сте толкова подредени![]()
хелп!Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
![]()
1 шише кока кола ,един фингърбоард,химикалка,алби нос,пирон,гумени ръквавици,патрони от пушка,вазелин,стотинки,хам тер.лава лампа,някъв от ал кайда,брадва иии C4 нищо особено![]()
1 чаша,пепелник,купичка със семки,химикалка
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Много неща - бъркотия![]()
Слушалки, колонки, камерата и чинийка с бисквитки![]()
И когато искам теб
ми даваш само спомени,
и когато търся теб
намирам само спомени.. спомени
4 колонки , една камера , монитор, лампа , череши , малко дискове , ножици , химикалки , часовник , принтер , портомето ми , и некво бяло пенто
bufer s dve tonkoloni,o4ilata i 4asovnika na brat mi![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Солети
Телефон
Химикалка
Микрофон
чаша вода , часовник , монитор , принтер , сливи, несесер ,англ.речник
тетрадка , някви тестове ,мокри кърпичкиа и тонколони
дискове ,минерална вода , дистанционно за ТВ,MP3
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
в момента съм в леглото иии до мен има пепелник, цигари, запалки, телефони, тетрадки, учебници ии момиче (съквартирантката)![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ами аз го почистих малко и сега има само мишка, монитор, колонки и клавиатура
What you give is what you get !!
Амии аз съм малко болничкаа.. В момента има чаша с кафе, капки за нос, хапчета, носни кърпички, тонколонки, монитор, клавиатура, мишка и телефона ми..![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
стационарен телефон,3-те ми gsm-а,буфер с две колонки,клавиатура,мишка,л стовките ми, някви химикали,монитор,слушалки, одем,пад за мишката,бутилка кока кола и тетрадките ми за даскало
АБЕ С ДВЕ ДУМИ БАРКОТИЯ![]()