- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- H.M.S.U. представя Garden Operations
Постер в сайта на hmsu.
H.M.S.U. представя :
Garden Operations
С участието на
Konspirator
/ H.M.S.U. :: Bulgaria /
Ogonek
/ H.M.S.U., Metafiziq :: Bulgaria /
Mocks
/ H.M.S.U., T-Free :: Bulgaria /
Targy
acidtrip
EXo
/ H.M.S.U., :: Bulgaria /
.: Парти Център 4-ти КМ - София :.
.: Петък.27.Март.2009 :: 23:00 :.
вход: 6 лева с флаер(8 лева без флаер)
...:basic info:....
Garden Operations е името на следващото парти организирано от HMSU. С тази нова и свежа локалка, родните ни диджей са решили да покажат на какво са способни те! Елате защото партито ще бъде уникално !
а.. защо след като бях на TC на революцията, останах с впечатление, че опне месец няма да има партита от HMSU???
е, мога само да се радвам, че очевидно са ме излъгали хаха![]()
Oh,ujas o6te me e qd za Drum and Bass Revoluciq,oba4e kato gledam tva ni6to osobeno nqma da e,samo zaradi Cooh moje da se zamislq
Abe kajete nqkoi hodi li na dnb revoluciq??
Първоначално написано от angellove
Cooh го няма в петък. :д На Революцията не бях точно. Хахаха, останах три часа пред входа. Но ми казаха, че не е било лошо, но пък и нищо чак толкова изпуснато няма... Аз чакам Класиката с огромно нетърпение!Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
mindscan
A,vqrno 4e go nqma..Ve4e avtomati4no go slagam s Ogonek tctct.Na4i ne sam izpusnala mnogo ,ok mersi.
аз бях на революцията.. честно казнао беше малко циклеж.. не ме изкефи мн.. само TC ме изкефи, раздаваше се пича, пусна малко по-жива музичкано като цяло нямаше и много хора и музиката на БГтата тоя път не ме изкефи особено
не съжалявай
![]()
ъф,това ще да е яко. особено заради Ogonek.
даже може да отида.![]()
Az sam jivoto dokazatelstvo,4e ne e vqrno..![]()
Аре, бе, като чалгарските охраните, дето викаха, че всички са дрожки някви... Доста сте предубедени.
mindscan
пускат бе,влизала съм само с трАва.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
ама днеска няма да ходя,щото Човекът също ше го изпусне и без него няма как да вляза.
Глупости! Ше си намериш 50 придружителя на входа. :дПървоначално написано от guinessgirl
mindscan
a?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Искам само да доложа, ако позволите, че това беше сууупер здрава локалка!![]()
mindscan