.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Sure check

Sure check

Значи направих си тест 7 дни след половия акт .. Дали отчита , беше отрицателен иначе ..

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    az nesym pravila test i neznam mnogo za tqh,no mislq 4e se pravi sled 2 sedmici ama vse pak da kajat i drugi za6toto moje i da gre6a

Град
    София
    http://www.az-jenata.com/index.php?p...ticle&aid=1942
    Ей това знам за теста. След 1 седмица си направи пак, но 99% той също ще е отрицателен.

Теста отчита правилно след 14 ден от половия акт или на първия ден от закъснението на цикъла.

Супер фен Аватара на galu6a
    съмняваме да е отчел правимолна направи си още един сле дседмица , а по примци този тест се прави един ден след закъснението
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

ми на мене винаги си ми очита както трябва даже след 3 дни от половиа акт.........

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    аз си правих на деня ,в който трябваше да ми дойде и беше отрицателен и на следващия ден съответно ми дойде
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Re: Sure check

Цитирай Първоначално написано от OrgaAsmmm
    Значи направих си тест 7 дни след половия акт .. Дали отчита , беше отрицателен иначе ..
    Отчита след закъснението на първата менструация. Изчакай да видиш дали няма да ти дойде и направи теста, ако ти закъснее.

Re: Sure check

Цитирай Първоначално написано от Jozy
    Цитирай Първоначално написано от OrgaAsmmm
    Отчита след закъснението на първата менструация. Изчакай да видиш дали няма да ти дойде и направи теста, ако ти закъснее.
    Което не е съвсем вярно... На обложката си пише, че отчита след седмица, но е най-сигурно ИЛИ след 2 седмици ИЛИ след първия ден от закъснението!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Shia
    Аз направих 24часа след акта,(а имаше 1 седмица до цикала)
    беше отрицателен,след два дена направих нов пак се оказа отрицателен
    след седмица си ми дойде точно цикъла на деня

Не думай, щеше да ме изненада ако беше излязъл положителен...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Shia
    то и аз щях да горя тогава от изненада

Мега фен Аватара на Rofl4e
    отичита

Цитирай Първоначално написано от mimka_1987
    ми на мене винаги си ми очита както трябва даже след 3 дни от половиа акт.........
    Ми това значи,че резултата ти е бил отрицателен,което е нормално,защото когато има оплождане то се отчита както вече казаха 14 дни след половия акт или 1 ден след закъснението на цикъла.Което значи,че колкото и теста да си направиш 2 или 3 дни след като си правила секс резултата ще е отрицателен,дори и да има забременяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си