- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sure check
Значи направих си тест 7 дни след половия акт .. Дали отчита , беше отрицателен иначе ..
az nesym pravila test i neznam mnogo za tqh,no mislq 4e se pravi sled 2 sedmici ama vse pak da kajat i drugi za6toto moje i da gre6a![]()
http://www.az-jenata.com/index.php?p...ticle&aid=1942
Ей това знам за теста. След 1 седмица си направи пак, но 99% той също ще е отрицателен.
съмняваме да е отчел правимолна направи си още един сле дседмица , а по примци този тест се прави един ден след закъснението
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ми на мене винаги си ми очита както трябва даже след 3 дни от половиа акт.........
Отчита след закъснението на първата менструация. Изчакай да видиш дали няма да ти дойде и направи теста, ако ти закъснее.Първоначално написано от OrgaAsmmm
Което не е съвсем вярно... На обложката си пише, че отчита след седмица, но е най-сигурно ИЛИ след 2 седмици ИЛИ след първия ден от закъснението!Първоначално написано от Jozy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз направих 24часа след акта,(а имаше 1 седмица до цикала)
беше отрицателен,след два дена направих нов пак се оказа отрицателен
след седмица си ми дойде точно цикъла на деня
Не думай, щеше да ме изненада ако беше излязъл положителен...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми това значи,че резултата ти е бил отрицателен,което е нормално,защото когато има оплождане то се отчита както вече казаха 14 дни след половия акт или 1 ден след закъснението на цикъла.Което значи,че колкото и теста да си направиш 2 или 3 дни след като си правила секс резултата ще е отрицателен,дори и да има забременяване.Първоначално написано от mimka_1987
![]()