- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как убивате ревността
kusate s gajeto .. 4uvstvata ot va6a strana sa na lice v pulna sila .. kak si izbivate ot glavata paranoqta , 4e ne znaete kakvo stava s nego .. kuponi .. novi abonati v skype.. samo si predstavqm da svalq druga i mi stava lo6o .. ne moga hora iztre6tqvam napulno nz kvo da prava .. nezavisimo vsi4ki razvle4eniq i rabota i volq pak se su6toto .. prosto ne iskam da mi e muka tolkova , znam 4e s vremeto 6te mine .. no .. ta prosto mi kajete glavno momi4etata .. kato si go predstavite s druga kak ubivate toq boleznen obraz :s
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април
Ne sum 79ti nabor ei
Пффффф, нищо не помага. Аз я давех в алкохол, ма тя излезе много добър плувец. След година-година и половина всичко това отмина. Тъй че - време трябва.
нещо което не зависи от мен, а от човека до мен и това колко ме взима на сериозно, като е писано да стане ще стане, било то разбирайки за това или некато изневери значи не е за мен
![]()
nqma li nqkvi trik4eta da boirte do 10 priemrno kato se setite:
![]()
o4aqna summmmm
Ne sum 79ti nabor ei
Най-добре помага да се забавляваш ама от сърце. Излизай често с приятели и не се задържай много сама. Забрави бавната лирична музика. Слушай нещо живо и готино. Ако нямаш приятели с които да излизаш потърси нови, запиши се на някой курс или почни да спортуваш. Подържай външния си вид и се оглеждай за ново момче.Първоначално написано от insomnia79
Аз съм много ревнива, адски много! В последната година съм забелязала, че му имам много по - голямо доверие, вяра, че ако нещо някъде стане ще ми каже, както един път... Понякога ревността е до втълпяване. Когато не знаеш къде е човека ти в даден момент започваш да си мислиш "най - лошото"... с коя ли се натиска или др такива..
Не си казвам нищо, просто мисля за странични неща, заспивам. Гледам да си отвличам вниманието. Но когато разбера, че не е имало нищо, з акоето да се притиснявам ми става хубаво, че не съм му правила някакви сцени и не съм му досаждала или пре4ела в даден момент![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Казвам на ревността "Дай мадафака дай мадафака дай !" (дай-die)
Попринцип когато се разделиш с човека с когото си била,поемате по различни пътища и макар те да се преплитат от време на време на трябва да те боли за всичко което той прави със сегашната си приятелка.Просто бъди над нещата,живей си живота,забавлявай се,намирай нещо добро дори в лошите неща и всичко ще си дойде по местата!![]()
оф много е гадно това..еми когато на мен се случи нещо подобно,си отвличаи вниманието с някакви други работи.и не си мисли за него ами примерно изкефило те е някое момче в автобуса или т.н-мисли си за него,фантазирай си(не е задължително секс)просто да не мислиш за другия.
разходки,музика(не бавна),приятели,нови занимания,ако изтрещиш много-сборника и задачите![]()
ми аз се правя винаги пред него, че ми е мн весело на първо време, излизам.. спорт с нещо, с което да се разсея![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Много рядко ми се е случвало да ревнувам истински... Мии не знам предполагам трябва да се взимат мерки
По-лошото е да ревнуваш и без да сте се разделили. Аз съм много ревнив и съм приел факта, че няма да се променя. Но приятелката ми ме разбира, защото и тя също е много ревнива и си приличаме. Свиква се. А и, ако я нямаше ревността, животът щеше да е много еднообразен, поне според мен![]()
Забавлявай се повече - излизай с приятели, тренирай някакъв спорт или си намери хоби, нещо, което да ти запълва времето![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
както ние си знаем "Напихме се , за да забравим , че сме пияни"![]()
![]()
Той не е създаден за теб и не е зависим от теб, така че едва ли би трябвало да те тормози това чувство.Пусни птичката да полети и ако тя се върне при теб, значи си нейният истински господар.
Първоначално написано от burberrysummer
^^ бих казала САМО времето...
аз никак не я подтисках, просто си псувах на воля и ми олекваше![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
с арсеник
Абе или си ревнив,или не.Не можеш да убиеш ревността.Може само да се опиташ да не мислиш за това,но пак не става...![]()
Love is everything i have!!!
просто винаги си повтаряй че живота е колело,което непрестанно се върти днес и долу утре може да си горе.
Аз също понякога яко се депресирам нищо не ми помага принципно освен да изляза вечерта с колата примерно да покарам из града нощем, не да се праа на рацер просто ей така да си карам спокойно да си слушам музика както пише в подписа ми и така
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Не мога да я убия-тя мен ме убива...
Но вече спирам...Няма значение как,но се сдобих със паролата му в скайп (и пощите,и диаболото...просто е една и съща) ..Та влязох (не в Диаболо
) ..и не открих нищо тревожно...Стабилно се сепнах..изтрих я (щото тя е много цифри) ....И викам вече да спра : ))
Имам доброто намерение...да видим дали ще се получи : ))
Ревността винаги се ражда с любовта, но не винаги умира с нея...
нещо такова е![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?