- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как убивате ревността
Еми...поплаквам си малко и после излизам някъде с приятели, за да се разсея и поне за малко да не мисля за това...
Попринцип когато знам, че всичко е загубено и нямам абсолютно никакъв шанс да си го върна, чакам времето да отмие всичко...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
с остър нож.. жалко е,че е безсмъртна..![]()
та.. боря се с нея всеки ден и ще видим до кога така![]()
![]()
no doubt-don't speak
Не искам да те отчайвам...но просто мисля,че нема как да спреш ревността, нея си я има винаги, требва си време...не слушай кво ти говорят, че ако си хванеш нов приятел и ще забравиш стария...най-много да усложниш нещата.. гледай да избягваш да се виждате, да сте в една компания..просто не мисли за него, не разглеждай снимките ви или нещо такова.Но трябва да мине доста време докато изгубиш секви чувства към тоя човек и да можеш да започнеш наново.И когато вече усетиш, че не те интересува кво прави той, тогава мисли за нов приятел..но незнам, поне аз така правя и е най-удачният за мен вариант![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
Миии и при мен не се получава...Ми гледам да мисля за друго макар и да не се получава... пиша и се занимавам с други приятели по скайп-ето... иии незнам... все още се боря с тая ревност...
Който е намерил решение да ми пише...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всичко зависи от човека до теб-ако е спечелил доверието ти няма никакъв проблемНо в една връзка винаги има ревност-от една страна това е добре защото да ревнуваш означава ,че си силно привързан към някой и не искаш да го изгубиш,но от друга страна означава страх ,че притежаваш нещо ,което не заслужаваш. С времето нещата могат да се променят.И аз ревнувам понякога,но гледам да не ми личи ,защото когато някой разбере ,че го ревнуват му става хубаво,чувства се добре и тайничко му се иска все така да го ревнуват.
НО ревността не води до нищо хубаво!!!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ами с времето всичко се оправя.Аз също съм супер ревнива и понякога едва се сдържам да не избия зъбите на някоя кифла,но все някак успявам да си избия гадните мисли от главата.Гледай някой готин филм,излез и се пошматкай с приятели.Ако си от по-агресивните може да си изкараш яда на боксова круша,а ако нямаш такава-възглавниците вършат работа.
Аз не мога да се справя с ревността и изобщо колкото и да се опитвам да търпя, да имам доверие на човека до мен не ставаЕдинственият начин да ми олекне поне малко е да му кажа какво не ми харесва и какво ме дразни,а ако той не се поправи или аз непрекъснато си намирам поводи да ревнувам нашатаа връзка не би издържала дълго,защото по-добре той да не е до мен отколкото да е до мен и аз непрекъснато да се съмнявам в него
![]()