.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е жена наистина да излъже за девствеността си?

Гласували
152. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

97 63,82%
  • Не

55 36,18%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Относно девствеността...

Попринцип е често срещано жените да лъжат за девствеността си поради една или друга причина. Наскоро водих един спор на тема - Дали една жена може да излъже мъж че е девствена? Имам в предвид не просто на думи, ами и при първия им полов контакт. Аз лично съм на мнение че е невъзможно, все пак съм правил секс с девствено момиче, но въпреки това се заинтригувах.

Кажете според вас този номер как може да стане?
    Винаги очаквай неочакваното!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    преди да почнат да заболамоса мъжа, след което да си сипе кетчуп между краката и като й го мушне да изплиска "кръвта" (кетчуп-а) и тоя ако е много тъп може да се фане

иначе ми е ясно защо питаш

Град
    Инкогнито
    това "нежният" пол са много коварни същества ходят да им слагат свинска ципа

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    не я подучвай на такива магьоснически трикове, щото я виж отишла да заколи прасето и да си слага самичка

Супер фен
    ^

Ами смотаните момчета само вярват в приказките на момичето...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    според мен не може

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    не я подучвай на такива магьоснически трикове, щото я виж отишла да заколи прасето и да си слага самичка
    Абе хора аз съм момче. Не съм тръгнал да си слагам девственни ципи на прасета .
    Винаги очаквай неочакваното!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    някои могат и да успеят да излъжат,защото не при всички има кръв...не се знае.

Re: Относно девствеността...

Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Попринцип е често срещано жените да лъжат за девствеността си поради една или друга причина. Наскоро водих един спор на тема - Дали една жена може да излъже мъж че е девствена? Имам в предвид не просто на думи, ами и при първия им полов контакт. Аз лично съм на мнение че е невъзможно, все пак съм правил секс с девствено момиче, но въпреки това се заинтригувах.

Кажете според вас този номер как може да стане?
    Може моя го излъгах първия път
    Обичам Андриан

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че да стига мъжа да не е някой дето има над 1000 бройки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Инкогнито
    И 1 000 000 да е имал, ако е минала през тази операция няма да открие разлика и ще е мисли за много талантлива

ми ако и редвен на тая путрка цикала и вав сащтия ден легнат да се чукат и ако преди това пие хапче за да предизвика цикала щте се хване такаче за мене е вазможно има ги всякви хора такаче ........

ми има хора с еластични ципи докато не родят не се маха то не хора ами жени
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Всичко може да се очаква от нас...

Град
    Сливен
    Зависи от много работи Първо трябва да има причина за да го прави,иначе ако си обича половинката и си споделят всичко няма смисъл(поне според мен)да го лъже Но,ако си има причина според мен зависи ако е от момичетата,които не ги боли при първият секс може и момчето да не разбере,но ако е от(повечето)момичета,които ги боли при първият път,според мен момчето ще и се ядоса,че не и казал
    Get what you can and never get back

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Според мене може ,я ще каже с тампон,я с пръсти или най-срещанато при гимнастика.
    +1111

Град
    Страната на Невъзможното
    Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне
    Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хименът може и да се скъса при упражнения,при различни видове спорт.Така че,да,така може.
    Ама да го излъжеш,че не си севствена,а всъщност да си...тук не знам,мисля че не може
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Първия ми не разбра,че съм девствена

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Според мен акоси достатъчно умеятна и изобретателна и бог ще може да излъжеш и ако ти е управдана лъжата естествено иначе няма смисъл според мен , а иначе ако пък си с някои които е ебал мн п***и може и да не успееш да го заблудиш , но мисля че в такъв момент момчетата не мислят кой знае колко затова ако си им казала че не си девствена , но при всеки си е различно.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Някои мъже, просто не забелязват...колкото и странно да звучи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ама половината индивиди тук не са чели темата,а?!
    Момчето пита дали едно момиче може да излъже,че Е ДЕВСТВЕНО,а не,че НЕ Е!!!

По темата:Най-простия начин ... Прави го с момчето в последния ден от цикъла й,когато има адски малко количество кръв ... Стяга си малко мускулите (за да изглежда по-тясна) и готово ... Толкова ли е трудно да се досетиш!?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Абе цялата схема е елементарна.... ама не става само със вода ...трябва и сапун...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

mi nz seki ima istorii oba4e az imam edna fr det cipata i nemoje da se razkusa osfen pri rajdane ili namesa na lekar i zatova moje d aluje seki ama ne vqrvam mn da sa tiq momi4eta

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не може,освен ако не е отишла да и присъдят или пък човекът които е с нея е твърде не опитен и няма как да усети такова нещо,може да го излъже.Но по принцип мисля че е невъзможно освен тези 2 варианта
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си