- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно девствеността...
Попринцип е често срещано жените да лъжат за девствеността си поради една или друга причина. Наскоро водих един спор на тема - Дали една жена може да излъже мъж че е девствена? Имам в предвид не просто на думи, ами и при първия им полов контакт. Аз лично съм на мнение че е невъзможно, все пак съм правил секс с девствено момиче, но въпреки това се заинтригувах.![]()
Кажете според вас този номер как може да стане?![]()
Винаги очаквай неочакваното!
преди да почнат да заболамоса мъжа, след което да си сипе кетчуп между краката и като й го мушне да изплиска "кръвта" (кетчуп-а) и тоя ако е много тъп може да се фане![]()
иначе ми е ясно защо питаш![]()
това "нежният" пол са много коварни същества ходят да им слагат свинска ципа![]()
не я подучвай на такива магьоснически трикове, щото я виж отишла да заколи прасето и да си слага самичкаПървоначално написано от Jesus
![]()
^![]()
Ами смотаните момчета само вярват в приказките на момичето...
Абе хора аз съм момче. Не съм тръгнал да си слагам девственни ципи на прасетаПървоначално написано от myNameIsImmortal
.
Винаги очаквай неочакваното!
Може моя го излъгах първия пътПървоначално написано от VforVendeta
Обичам Андриан
мисля ,че да стига мъжа да не е някой дето има над 1000 бройки![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И 1 000 000 да е имал, ако е минала през тази операция няма да открие разлика и ще е мисли за много талантлива![]()
ми ако и редвен на тая путрка цикала и вав сащтия ден легнат да се чукат и ако преди това пие хапче за да предизвика цикала щте се хване такаче за мене е вазможно има ги всякви хора такаче ........
ми има хора с еластични ципи докато не родят не се махато не хора ами жени
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Всичко може да се очаква от нас...
Зависи от много работиПърво трябва да има причина за да го прави,иначе ако си обича половинката и си споделят всичко няма смисъл(поне според мен)да го лъже
Но,ако си има причина според мен зависи ако е от момичетата,които не ги боли при първият секс може и момчето да не разбере,но ако е от(повечето)момичета,които ги боли при първият път,според мен момчето ще и се ядоса,че не и казал
![]()
Get what you can and never get back
+1111Първоначално написано от Alexandra93
Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне![]()
Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..
Хименът може и да се скъса при упражнения,при различни видове спорт.Така че,да,така може.
Ама да го излъжеш,че не си севствена,а всъщност да си...тук не знам,мисля че не може
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първия ми не разбра,че съм девствена![]()
Според мен акоси достатъчно умеятна и изобретателна и бог ще може да излъжеш и ако ти е управдана лъжата естествено иначе няма смисъл според мен , а иначе ако пък си с някои които е ебал мн п***и може и да не успееш да го заблудиш , но мисля че в такъв момент момчетата не мислят кой знае колко затова ако си им казала че не си девствена , но при всеки си е различно.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Ама половината индивиди тук не са чели темата,а?!
Момчето пита дали едно момиче може да излъже,че Е ДЕВСТВЕНО,а не,че НЕ Е!!!
По темата:Най-простия начин ... Прави го с момчето в последния ден от цикъла й,когато има адски малко количество кръв ... Стяга си малко мускулите (за да изглежда по-тясна) и готово ... Толкова ли е трудно да се досетиш!?![]()
Абе цялата схема е елементарна.... ама не става само със вода ...трябва и сапун...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
mi nz seki ima istorii oba4e az imam edna fr det cipata i nemoje da se razkusa osfen pri rajdane ili namesa na lekar i zatova moje d aluje seki ama ne vqrvam mn da sa tiq momi4eta