.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Белег ?!

Белег ?!

Имам някакъв белег на х*я , като съм бил малък там 3 год. са ми правили операци фимоза ли нз. нещо такова беше и сега имам белег на онас работа същност го имам от 11 години де ,но това е др въпрос .

Та досега не съм казвал на никой,но днес едно момче от моя клас ми каза ,че има и аз се учидих ,че не съм единствен

И въпроса ми към момичетата дали ако да кажем техния приятел или не ако просто правят секс ей така за "една вечер" ще им стане ли неприятно като скиват някаф шибан белег
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Re: Белег ?!

на мен лично не , щом ми харесва мъжът такъв проблем (ако изобщо можем да го наречем проблем) не би ме спрял и няма да ми е гадно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако момичето е зряло и има акъл в главата тоя белег няма да е проблем
    Първото момче,с което правих секс беше с обезобразен гръб (като малък се е залял с вряла вода и така ...),но това никога не е било проблем ...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Е нямаш проблеми бе А ако беше с фимоза по-добре ли
    щеше да е ?

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е нямаш проблеми бе А ако беше с фимоза по-добре ли
    щеше да е ?
    Луд ли си ве пич тогава въобще нямаше да мога да ебба ,че и чекия да си бия
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Ех, че спецове, пък... кабинет да отворите викам аз.!.

едва ли момичето ще забележи, освен ако не и кажеш. не ти го изследва с лупа нали

Град
    In the middle of nowhere
    Дай снимка да ти кажем
    Едвали би имало проблем с дамата, ако те харесва
    Come out, come out wherever you are...

то и аз имам белег на п**ката ма както и да е не ми пука кво ше ми каже момчето ако случайно ме пита от кво ми му казвам че е от операция
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Супер фен Аватара на ubuntureload
    И моя kyр е дефектен от дясно има вена по голяма от пишките на съфорумците ама шанс....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    И моя kyр е дефектен от дясно има вена по голяма от пишките на съфорумците ама шанс....
    ти как му викаш на твоя - г-н Анаболчо?
    -- -- --

Град
    София
    Споко, това ти е предимство. Малко момичета устискват на любопитството да видят какво е това. При мен действа на 100% - аз също имам белег от премахване на фимоза.

Супер фен Аватара на galu6a
    ако те обича няма да е проблем
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

ako e za edna no6t sig daje nqma da zabeleji a ako ti e seriozno gadje zna4i durji na teb i edva li 6te i pyka danekazvam nqma 6toto vse pak vinagi ima 1% 6ans

и сега какво-пляскаш ги с пишка,ако не им хареса-айде ,скъпа,мятай се на вената- прави чудеса
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Цитирай Първоначално написано от Danto
    и сега какво-пляскаш ги с пишка,ако не им хареса-айде ,скъпа,мятай се на вената- прави чудеса
    аххахаахахахахахххаххах

Не...аз пък имам гаден белег отзад на крака от изгаряне...ма саа той няма да гледа там
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако приятеля ми има такъв белег няма да има никакъв проблем за мен..
    а относно секса за 1 нощ м не си падам по него

ami ako seksa e za 1 ve4er nz sigorno daje nqma da go zabeleja , a ako priqtelqt mi s koito sum ot 3 god. ima takova ne6to nqma da mi pravi vpe4atlenie za6toto go obi4am a i edva li 6te izglejda tolkova zle 4e da mi e gadno a i da izglejda ne mi puka 4e ima beleg na huq
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако момичето е зряло и има акъл в главата тоя белег няма да е проблем
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си