- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ясмин...
bulgarche, първата опаковка се почва винаги в първия ден на менструалното кървене. 21 дни, 7 дни пауза и на 8-мия почваш на ново, дори и да не ти е свършила менструацията. Пият се долу-горе в един и същи час. Повечето ги пият вечер, защото сутрин може да предизвика гадене. Аз лично ВИНАГИ съм ги пила сутрин веднага след ставане, независимо дали е в 6 сутринта или 12 по обед.
-да, вярно е1.Ако се пие за първи път вярно ли, е че трябва да се поеме в първия ден от цикъла?
-Обясних ти аз, а и другите схемата. 21 дни с хапче, 7-без.2.Пие ли се по време на цикъл?
-Желателно е. Увеличава се ридсът от тромбоза и рак. Това го пише на листовката3.Вярно ли, е че когато започнеш да пиеш хапчето трябва да спреш да пушиш? Surprised
- прави се пауза от 7 дни!4.След като свършиш опаковката кога трябва да започнеш нова ... трябва ли да изчакаш няколко дни или веднага да започваш новата опаковка?
Върви на лекар, назначи си изследвания и си вземи хапчетата. То мисля, че вече без рецепта ОК не може да се вземат, така че поне до личния трябва да отскочите.
Не съм приемала Ясмин, но съм приемала Логест и Диане. Принципът е еднакъв.