- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиърсинга на езика действа ли ви възбуждащо?
еми аз имам обеца на езика и на приятеля ми му харесва , но често ме кара да я свалям , защото целувките са по плътни така. Аз лично бих се възбудила , но зависи и от човека който има обеца. ако ми се вясне някъв изрусен фиешън на среща по скоро бих повърнала![]()
Интересно изказване, само не припадай като ти е прилошало.Първоначално написано от SiMiLi_
Аз имах за 2-3 дена ..
Не си заслужава болките.
Аз също имам обеца на езика.Моят приятел беше негативно настроен,когато му съобщих,че ще си слагам,но дойде с мен за подкрепа и сега ми казва,че мнението му се е променило и мн му харесва :P
http://www.impulse.bg/photos/by/8245002/view/12132817
Абсолютно всяка приятелка, която е била с момче с обица на езика казва, че е страхотно като те лиже...Първоначално написано от 3oPuTyYy
Незнам какво толкова ви се вижда гнусно .... просто обица...
И аз щях да си слагам обица на езика, но много не ми стои особено на професията към която съм се ориентирала!![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аз имам обичка на езика и всичко е много по възбуждащо от колкото без. Сега и гаджето ми ми заяви, че ще се продупчи. На мен това много би ми харесало по ред причини. Само се страхувам целувките да не се прецакат, понеже съм чувала, че има вероятност обичките да се оплетът( не ми е ясно как ще стане този номер, но ще видим).
Аз имам обеца. Лично аз не чувствам нищо.За другите незнам. Незнам и защо по дяволите пред пиърсинга ми има още леко цепнато![]()
Дано се махне.
момиче съм,много се кефя на такива мацки,за момчетата няма как да знам,но на мен определено ми действа
Грозно и гадно ми е![]()
По-скоро би ми станало противно,отколкото да се възбудя..
Само като видя една позната да си я върти тази обеца на ляво,на дясно и се отвръщавам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мм не.
Интересно ми да го видя първите 2 секунди после ми е някакво гадно.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми действа .. Приятно е![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Няма смисъл от обеца на езика.. поне нека езиците си оставим естествени![]()
П.Т: Не![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
супер възбуждащо ми действа ..жалко,че няма повече момчета с обеци на езиците
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
za men nqma po vuzbujda6to ne6to ot obica na ezika ili izob6to pearcingПървоначално написано от 3oPuTyYy
ii mom4e sum
![]()
ти пак какво искаш да усещатш ве пууПървоначално написано от time2rock
![]()
тапак
![]()
Аз харесвам момчета с пиърсин на езика...а за възбуждащо не съм имала такова момче.... като имам щи кажа...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз имам и са ми казвали че е![]()
За мен може би има известна степен нещо,но чак да ме възбуди-НЕ..
Една целувчица върши по-добра работка..
![]()
Много ясно че да. Видя ли яка мацка с обеца на езика първата мисъл, която ми минава е какви свирки ше ми прави с това езиче, много се възбуждам от такива дребни нещица...![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
и кво възбуждащо трябва да има в това...
друг е въпроса когато някое момиче с обеца на езика ти духа![]()
<N>
не особено,аз съм момче и го мисля за гнусно при момчета, за момичета по скоро не, незнам
Готино е да се целуваш с човек, който има обеца на езика..чувала съм, че и други неща сполучливо се получават, но не съм пробвала![]()
Иначе наистина не се кефя на момчета с обеци на езика...въпреки, че целувката е яка![]()