ЗдравейтеИмам 1 въпрос и ще се радвам на отговор и съвети
Висока съм 170 и тежа около 57 кг... Бих се зарадвала на съвети от типа до колко кг г/д да ще изглеждам що годе по-добре, 57 много ли са, каква диета ми предлагате(спортувам)
Благодаря предварително![]()
Еми да ти кажа аз не мога съвсем точно да преценя,но ми се струва,че си г/д добре.А иначе не знам сегашният ти начин на хранене,за да ти кажа някаква диета...,но продължавай да си спортуваш!
![]()
To infinity and beyond.
moje bi okolo 53-54 kilograma shte sa ti idealni pri tazi viso4ina
inache strogo individualno e
moje dve momi4eta s ednakvi kilogrami i viso4ina da sa savashenno razlichni edna ot dryga...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Колко е обиколката на китката ти?
PROUD MEMBER OF THE PACK
много зависи как тези килограми ти стоят: най-вероятно си си супер![]()
за 170 трябва да си между 60-65 кг. зависи и от възрастаима някви норми скоро проверявах себе си и излезна че съм под нормата а съм 170
забравих обаче сайта
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Вадиш от теглото си 110 значи-60.Обаче аз незнам как ти стоят,но може би както каза Seducti0n ще ти стоят добре 53-4-5....А какво значение има обиколката на китката и![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
14.5Първоначално написано от Terorist
Какво говори обиколката на китката?
нормалните килограми за височина 170см са от 57кг до 63(65)кг![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами и аз толкова висока и тежа 53 кг., мисля че е идеално поне за мойто тяло да тежа толкова. Но при всеки е различно, ти може и 63 да си, но да изглеждаш супер добре, просто костите да са ти по тежки. Пусни снимка и ще ти кажем дали има да сваляш или неНо мисля че си добре, поне като те сравня с мен, 4 кг, повече си, но не мисля че има кой знае какво значение.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
58 - 55 кг, това са идеалните мерки за твоята височина.
^Ами да ти кажа честно не смятам,че има някакви строго определени рамки идеални за нейната височина..това си е доста индивидуално,но наистина смятам че някъде 53-55 ще са ти ОК.
....тука нещо в това мнение малко си противореча,ама карай да върви![]()
To infinity and beyond.
зависи как тези кг ти стоят на тялото![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Офф какво значение има колко килограма си? Може и 100 кг да си въпроса е като се погледнеш в огледалото ако се харесваш как изглеждаш значи няма нужда от диета ..
Килограмите са ти идеални за височината,гледай да ги запазиш чрез спорт и балансирано хранене.
^ подкрепям напълно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дава информация за костната ти структура и това дава възможност да се определи по-точно какво е оптималното тегло - в случая между 57 и 60.Първоначално написано от witless
PROUD MEMBER OF THE PACK
spored damskiq mi kalendar si s podnormeno teglo (-6%) nadebelqvane mu e maikata obache da na vseki mu stoi razlichno![]()
че аз съм 171см. и съм 49-50 килограма и трябва да свалямм..Първоначално написано от gabi_94
Както казаха - Важното е докато не се погледнеш в огледалото и не се харесаш - нЕ вАжи
ЕДИТ: обиколката на китката ми е 13,2 ;дд
Скелет ли искаш да станеш или закачалка? При твоя ръст при каквато и да е структура на тялото, ако ще китката ти да е 12, пак трябва да си МИНИМУМ 52-53 кг.Първоначално написано от InnchetO
PROUD MEMBER OF THE PACK