Цитирай Първоначално написано от Muccia
Здравейте!Пиша тази тема заради хилядите "знаещи" в този сайт...защо всички се имате за така големи не мога да разбера Всеки 3 тук пише че някой е пикла лигла к***а и т.н.В какво се превърнаха всички...жалка работа.Ако не си ебаси фешъна ще си някой размъкнат скинар металист или емо (puke) Защо няма никакъв контрол в този сайт ? Защо се допуска да се пишат хиляди глупави теми като "ама аз к***а ли съм" "офф ебах са и ся ме заряза" и прочие...А относно коментарите думи нямам....хиляди подигравки и безсмислени мнения...Дори и да се опитваш да погледнеш някоя интересна тема тя се оказва пълен боклук...то няма ли изказвания от рода "аз не съм такава" или "ти си малка 15 год пикла" и т.н. Нима тинейджърството не е в този период?Защо така сте се озлобили към хората...Мисля че ако на един въпрос от рода "на 13 съм и нз дали да се е**" отговорите "ти си малка дрисла ,само ще подтикнете тая "малка дрисла" да направи точно това....Просто се чудя защо вече има 10 от 10000 мнения със смислено съдаржание Кажете и вие какво мислите по въпроса и се надявам да се въздържате от обидни реплики...

Добре,според теб какво трябва да се каже на момиче което е на 13 и иска да прави секс?Какво трябва да й се каже?
Ти май си нямаш много работа и пускаш тази тема ей така,от скука.
Тук има свобода на словото,защото повярвай ми ако нямаше,ти на дали щеше да постнеш тази тема.